Garmin løbeure & pulsure

Et Garmin løbeur kan bruges til andet og mere end blot løb – det højteknologiske pulsur fra Garmin holder styr på hele dit træningsmønster, uanset sportsgren, og bliver et online kort over din aktivitet, som familie og venner også kan følge i realtid. Se urene herunder på føtex.dk.

Træn med et Garmin sportsur

Track din træning og daglige aktivitet med et pulsur fra Garmin. De forskellige modeller inden for sportsure fra Garmin er alle udstyrede med et utal af funktioner, der kan hjælpe dig med at holde overblik og motivation. 

Tre gode grunde til at vælge løbeure fra Garmin:

  • Du får topkvalitet og nyeste teknologi fra Garmin

  • Tracker din daglige aktivitet og motiverer dig

  • Det kan vise dine ruter online til andre i realtid

Garmins velkendte kvalitet skinner igennem i den sidste nye teknologi i alle Garmin løbeure. Du får automatisk tracket dine daglige bevægelser og en kontinuerlig motivation til mere. Andre kan med din tilladelse se dine ruter og positioner online, mens du træner. 

Hvad kan Garmin pulsure?

Som de fleste smartwatches kan et Garmin pulsur mere end blot at måle din puls under træning. Det avancerede sportsur fra Garmin kan både tracke, agere smartphone og motivere. 

  • Tracking af både din træning og din daglige aktivitet sørger for, at du altid bevæger dig nok. Uret tæller alle skridt, du tager i løbet af dagen og måler alt øvrig aktivitet, så også almindelig bevægelse tæller med i den daglige tracking af motion.

  • Smartphonen kan tilkobles de fleste modeller inden for Garmin sportsure. Det betyder, at du kan besvare både opkald og sms’er på uret under træning og lade andre følge med online i træningsruter ved løb eller cykling. 

  • Motivation foregår via virtuelle præmier og lykønskninger ved hvert nået mål. Alene den konstante tracking af træningshistorik vil virke motiverende på de fleste, som ønsker at opnå en god udvikling. Brug evt. også deling af dine træningsaktiviteter med andre til at holde motivationen oppe.

Få en effektiv løbtur med et Garmin løbeur

Med et godt løbeur er du sikret de bedste data omkring din træning og din aktivitet. Find et spændende udvalg og track din træning med de bedste produkter fra Garmin herover på føtex.dk. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.