Smartwatches

I dag er der næppe nogen tvivl om, at et smartwatch er mere end blot et ur. Men alligevel er det fantastisk at opleve alle de muligheder, der er for at samle alt det, du har behov for i ét ur. Se udvalget af smartwatches herunder.

Det bedste smartwatch passer til dine behov

Der åbner sig en helt ny verden, når du spænder et nyt smartwatch fra et af de kendte mærker – som blandt andre Apple, Garmin eller Samsung – på armen. Du kan samle de vigtigste funktioner fra både tablet, computer og mobil på skærmen, så du altid har dem lige ved hånden.
 

Tre grunde til at vælge et smartwatch:

  • Du skal ikke hele tiden finde din telefon frem
  • Du bliver motiveret til at dyrke mere motion
  • Du har kontakt til hele verden fra håndleddet
     

Vores måde at leve på i dag kræver næsten konstant tilknytning til verden, så vi altid er tilgængelige. Med et lækkert smartwatch på armen har du altid muligheden for at tjekke dine vigtigste informationer, kontakte de personer du holder af eller holde styr på din træning og udvikling. 
 

Værd at vide, når du skal vælge det rigtige smartwatch

Der er rigtig mange forskellige modeller af smartwatches og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilket der er det bedste for dig. For mange kan det være fristende at købe den nyeste model, men inden du investerer i den, så gør dig også nogle andre overvejelser.

  • Kompatibilitet: Hvis du gerne vil have det optimale ud af dit smartwatch, så er det rigtig vigtigt, at det er kompatibelt – altså kan kommunikere med din smartphone og eventuelt din tablet.
  • Batterilevetiden: Jo flere funktioner du har på uret og jo større skærm det har, des mere strøm bruger det også. Det vil sige, at de avancerede modeller skal lades op oftere end de enkle.
  • Skærmtype: Overvej, om du ønsker en model med touchscreen, eller om du hellere vil have knapper at trykke på. 
     

Se det store udvalg herover, og find og bestil dit nye smartwatch fra føtex.dk allerede i dag!