Hold dig opdateret med et smartwatch

I dag er der næppe nogen tvivl om, at et smartwatch er mere end blot et ur. Men alligevel er det fantastisk at opleve alle de muligheder, der er for at samle alt det, du har behov for i ét ur. Se udvalget af smartwatches herunder.

Det bedste smartwatch passer til dine behov

Der åbner sig en helt ny verden, når du spænder et nyt smartwatch på armen. Her kan du nemlig samle de vigtigste funktioner fra både tablet, computer og mobil på skærmen – så har du dem altid lige ved hånden. På føtex.dk finder du et spændende udvalg af smartwatches, herunder det populære Apple Watch og Garmin smartwatches, men også fra andre anerkendte mærker som Huawei, Samsung og Xiaomi.

Tre grunde til at vælge et smartwatch:

  • Du skal ikke hele tiden finde din telefon frem

  • Du bliver motiveret til at dyrke mere motion

  • Du har kontakt til hele verden fra håndleddet

Vores måde at leve på i dag kræver næsten konstant tilknytning til omverdenen, så vi altid er tilgængelige. Med et lækkert smartwatch på armen har du altid muligheden for at tjekke dine vigtigste informationer, kontakte de personer du holder af eller holde styr på din træning og udvikling.

Er jeres behov overvejende til træning og lign., kan du med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg indenfor puls- og sportsure, herunder løbeure og aktivitetsure samt aktivitetsure til børn.

Overvejelser når du skal vælge det rigtige smart watch

Skal det være et herre smartwatch, et dame smartwatch eller måske et hybrid smartwatch? Der er rigtig mange forskellige modeller af smartwatches og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilket der er det bedste for dig. For mange kan det være fristende at købe den nyeste model, men inden du investerer i den, så gør dig også nogle andre overvejelser.

  • Kompatibilitet: Hvis du gerne vil have det optimale ud af dit smartwatch, så er det rigtig vigtigt, at det er kompatibelt – altså kan kommunikere med din smartphone og eventuelt din tablet.

  • Batterilevetiden: Jo flere funktioner du har på uret og jo større skærm det har, des mere strøm bruger det også. Det vil sige, at de avancerede modeller skal lades op oftere end de enkle.

  • Skærmtype: Overvej, om du ønsker en model med touchscreen, eller om du hellere vil have knapper at trykke på.

Se det store udvalg herover, og bestil dit nye smartwatch fra føtex.dk allerede i dag! Se også vores spændende udvalg af urremme og andet smartwatch tilbehør, og personliggør dit ur!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om smartwatches