Garmin smartwatches

Gør dit Garmin smartwatch til din daglige træningspartner. Der er sket meget med vores armbåndsure siden de passive skiver i en rem. De kunne ikke andet end at vise tiden. I dag kan dit ur blive din træningspartner og gøre hver dag til en konkurrence. Se udvalget herunder.

Garmin smartwatch – det smarte valg

Med et smartwatch fra Garmin får du let overblik over din daglige aktivitet, din søvn og din sundhed. Et smartwatch fra Garmin kan hjælpe dig med alt fra træning til navigation. Der findes en række forskellige modeller med varierende grad af avancerethed, så du kan finde den, der passer til dine behov. 
 

Tre grunde til at vælge et Garmin smartwatch:

  • Det giver dig et let overblik over din daglige træning
  • Du får let adgang til navigation, når du er på farten
  • Det kan hjælpe dig til at udvikle din daglige træning

Når du har din træningspartner ved hånden hele dagen, bliver det automatisk lettere at udfordre dig selv og hele tiden prøve at blive bedre på de områder, du træner. 

I vores udvalg finder du modeller med både mange og få funktioner, alt efter hvor meget du ønsker at bruge uret, og hvad du har brug for at holde styr på. Hos føtex.dk finder du ikke bare smartwatches, men også iPad og tablets, der kan forbindes med uret og give endnu bedre overblik.
 

Sådan finder du det helt rigtige smartwatch

Når du skal finde det Garmin smartwatch, der passer bedst til dine behov, handler det om at finde ud af, hvilke funktioner du vil have i dit smartwatch:

  • En aktivitetstracker i uret giver dig et overblik over, hvor mange skridt du går om dagen, hvor meget du sover, og hvad klokken er.
  • Et løbeur i dit smartwatch hjælper dig med at holde styr på dine løbetider, kortlægger dine ruter og holder øje med, om du forbedrer dig hele tiden.
  • En sundhedstracker i sportsuret kortlægger ikke blot din aktivitet og lokalitet, men måler også din puls samt iltindholdet i dit blod.

Se det store udvalg herover på føtex.dk, og bestil allerede i dag!