Garmin urremme

Garmin urremme i enhver farve og forskellige design til dit Garmin aktivitetsur. Nemme at udskifte og modstandsdygtige over for både vand og UV-lys. Personliggør dit Garmin ur med forskellige remme til både sport og hverdag. Gå på opdagelse i de mange muligheder herunder på føtex.dk.

Match din Garmin urrem med dit outfit

Match remmen på dit Garmin aktivitetsur til tøjet, humøret eller anledningen. Du finder alle farver og forskellige design i vores store online udvalg herover på føtex.dk. Vælg den helt rigtige urrem til dit Garmin-ur - både til sport og hverdag.

Tre gode grunde til at vælge urrem fra Garmin:

  • Vælg en ny farve til enhver ny anledning  

  • Nem at skifte med medfølgende redskaber

  • Er slidstærk og tåler sved, varme og UV-lys

Skift urrem til Garmin, når du skifter dit tøj eller tager til sport. Alle remme er nemme at skifte og redskaberne følger med. De forskellige design er lavet af slidstærke materialer, der tåler både fugt, varme og UV-lys. 

Overvejelser når du skal købe ny urrem fra Garmin

Du bør overveje tre ting, når du vælger en ny rem til dit Garmin smartwatch – farven, designet og typen. 

  • Farven på din nye rem kan være en neutral farve som hvid, sort, brun eller grå, der passer til flere anledninger. Med en neutral urrem til Garmin aktivitetsure sætter du fokus på selve uret, mens en farverig rem i f.eks. rød, lime eller pink vil blive et dekorationselement i sig selv. 

  • Designet af remmen handler om materialet og lukningen. Vælg mellem abstrakte Sculpted Alexandra remme i feminine pastelfarver eller maskuline sorte Forerunner remme med markante huller. Vær opmærksom på bredden af remmen, så den passer til netop dit Garmin ur. 

  • Typen af remme angives oftest i navnet på remmen. Garmin Forerunner, Vivofit, Quick Release eller Approach findes i forskellige bredder og farver, så du kan vælge præcis det design, du ønsker til din type ur. Du kan i mange tilfælde bruge én type urrem til flere forskellige slags Garmin aktivitetsure. 

Du finder et stort online udvalg af remme til Garmin ure herover på føtex.dk. Du kan med fordel også gå på opdagelse i vores store udvalg af urremme til andre smartwatches.