Track din aktivitet med et aktivitetsur

Et aktivitetsur kan være til stor gavn for alle - lige fra børn til den mest garvede motionist. Der findes mange gode og effektive modeller, der gør det nemt at holde styr på den daglige aktivitet. Se udvalget af aktivitetsure herunder.

Populære brands

Aktivitetsure til fordelagtige priser

Med et aktivitetsur på håndleddet kan I ikke bare kommunikere med hinanden, men med hele verden. Det rigtige ur sørger for at du ikke skal have mobilen på dig konstant og holder samtidig styr på alle de vigtige informationer og kan tilligemed motivere dig og resten af familien til mere motion.

Tre grunde til at vælge et aktivitetsur:

  • Du har altid de vigtigste informationer og kontakter lige ved hånden

  • Du kan hjælpe dine børn til en sundere og mere struktureret hverdag

  • Du kan kombinere det vigtigste fra tablet, computer og smartphone 

Brug et aktivitetsur til at få styr på hverdagen for både dig og dine børn. På føtex.dk finder du et kæmpe udvalg af ure i alle prisklasser og funktionsniveauer, så du kan finde det, der passer bedst til hver enkelt i familien - se bl.a. vores fine udvalg af aktivitetsure til børn.

Hold styr på alt fra kontakter til den daglige aktivitet. For ungerne betyder det, at der låses op for nye eventyr, når den anbefalede mængde daglige fysiske aktivet er opnået, og for dig betyder det, at du ikke skal have mobilen i hånden hele tiden.

Ting du kan overveje, når du skal vælge et aktivitetsur

Når du skal finde den rigtige model, er det en god idé at starte med at tage udgangspunkt i alderen på den, der skal bruge det og samtidig også overveje, hvilke funktioner der er uundværlige, og hvilke der er overflødige. 

  • Til børn er det oplagt at vælge en simpel model, der er kompatibel med din mobil eller tablet, så du kan hjælpe dem med at holde styr på hverdagen. 

  • Til voksne er det et spørgsmål om, hvor meget du gerne vil bruge dit ur. Skal det blot være en træningsmakker, eller ønsker du en forlængelse af mobilen?

Her på siden finder du vores spændende sortiment af aktivitetsure fra anerkendte mærker som Garmin og Xiaomi. Udover aktivitetsure tilbyder vi et stort udvalg af alt fra sportsure og pulsure til løbeure og smartwatches. Med vores udvalg af forskellige urremme kan du også personliggøre dit aktivitetsur. Gå på opdagelse på føtex.dk, og bestil dine favoritter i dag!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om aktivitetsure