Sportsure og pulsure

Hvad enten du allerede er passioneret omkring din træning, eller du trænger til et lille skub for at komme i gang, så kan et puls-ur fra vores sortiment hjælpe dig videre. Hold styr på din udvikling helt automatisk. Se udvalget herunder.

Populære brands

Sportsur – din mest effektive træningsmakker

Med et sports-ur på håndleddet kan du let udfordre dig selv og gøre hver eneste træning til en konkurrence. Sportsure giver dig alle de vigtigste informationer uden du behøver at stoppe for at finde telefonen frem. I vores spændende sortiment kan du finde de bedste sportsure og pulsure samt aktivitetsure - herunder også aktivitetsure til børn.

Tre grunde til at vælge et lækkert sportsur:

  • Du kan tracke din egen udvikling, når det passer dig 

  • Du har alle de vigtigste træningsinformationer ved hånden

  • Du bliver motiveret til at arbejde hårdere hele tiden

Vi er glade for at træne, og er du entusiastisk omkring løb, svømning eller andre sportsgrene, så ved du også, hvor meget det rette udstyr betyder for oplevelsen. Med det bedste løbeur eller sportsur kan du gøre oplevelsen endnu bedre og hele tiden følge med i, præcis hvor meget du forbedrer dig.

Værd at vide, når du skal finde et pulsur

Der findes rigtig mange lækre modeller at vælge imellem, og når du skal finde det helt rigtige puls-ur, er det derfor let at ende med noget, der slet ikke lever op til dine forventninger. Derfor kan det være en god idé at overveje, hvad du ønsker at bruge uret til, inden du bestiller.

  • Basis pulsuret, der holder styr på din aktivitet, din lokalitet og din puls, giver dig et flot overblik over din træning. Vil du gerne have mere senere hen, så findes der tilbehør, der kan give dig flere målinger og muligheder.

  • Den avancerede model, der giver dig de fleste muligheder for at tracke din træning – lige meget om det er løb, vandring, cykel, svømning eller noget helt andet. Hold styr på de forskellige sportsgrene individuelt og få detaljerede informationer. 

Har du allerede et sportsur eller pulsur, så kan du med fordel gå på opdagelse i vores spændende udvalg af urremme og andet tilbehør, og opgradere din gamle model. Er du til den lidt smartere løsning, er det oplagt at udforske vores store udvalg af smartwatches.

Se det spændende udvalg herover på føtex.dk, og bestil dit nye sportsur eller pulsur allerede i dag!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om puls- og sportsure