Smarte aktivitetsure til børn

Alt bliver sjovere med et aktivitetsur til børn – også hverdagens aktiviteter og små pligter. Med et aktivitetsur kan du løbende tracke dit barns aktivitet, indlægge små opgaver og sørge for, at der kommer sjove belønninger, når opgaverne er løst. Se udvalget herunder.

Gør hverdagen sjovere med et smart aktivitetsur til børn

Der er ingen tvivl om, at de fleste børn i dag er vilde med elektronik – og ofte også langt bedre til det end mange voksne. Derfor kan du med et aktivitetsur trække på den interesse og gøre hverdagens små opgaver, som lektielæsning eller oprydning til en konkurrence og sørge for, at der er nok bevægelse i løbet af dagen.

Derfor skal du vælge et aktivitetsur til børn:

  • Det gør de små opgaver, der ellers kan være kedelige, sjovere

  • Det giver dig muligheden for at holde styr på dagens aktiviteter

  • Du kan give dit barn belønninger, når opgaverne er udført korrekt

Hos føtex.dk finder du en række forskellige modeller – både når det kommer til design og funktion – så du kan finde lige de ure, som passer bedst til dine børn. Lad dem gå på eventyr og åbne nye muligheder, når dagens aktivitetsmål opnås.

Sådan finder du det helt rigtige aktivitetsur til dit barn

Hos føtex.dk finder du et stort og varieret udvalg af aktivitetsure, der kan passe til børn i alle aldre. Det er altid en fordel at have flere modeller at vælge imellem, men det kan også gøre det sværere at finde det rigtige. Det vigtigste er, at uret sidder godt på armen, og derfor kan du overveje, hvilken rem uret skal have.

  • Ur med strækbar rem – så dit barn selv kan tage det af og på uden at skulle kunne åbne og lukke en almindelig urrem. Det giver et ur, som ikke falder af, og som alligevel kan tages af, når det kræves.

  • Ur med justerbar rem – til de børn, der selv kan åbne og lukke urremmen og samtidig kan justere, hvor stramt det sidder om armen. 

Du kan med fordel gå på opdagelse i vores spændende udvalg af urremme i et utal af farver. Se også vores store udvalg af løbeure eller sports- og pulsure samt vores spændende sortiment af smartwatches. Find dine favoritter på føtex.dk i dag og bestil dem med hurtig direkte levering hjem til dig!