Gurli Gris

Det er svært ikke at blive vild med Gurli Gris fra den populære tv-serie. Hun er sjov og nuttet og fuld af fart og spilopper. Nøjagtig ligesom mange af de børn, som er målgruppen for den tegnefilmsserie, hvor hun er hovedfiguren. Tjek vores store udvalg af Gurli Gris produkter herunder.

46 produkter
65 x 58 x 58cm
Fås kun online
579 kr.
Hele Familien Gris med udklædningstøj
300 kr.
Plys figur med lyd og bevægelse
186,75 kr.
Køretøj med lydeffekter og meget andet tilbehør
149,25 kr.
Julekalender med 24 dele
75 kr.
Fjern pletter og se dem komme tilbage
134,25 kr.
Saml dem alle og hav masser af selskab i badet!
134,25 kr.
En dejlig bamse i en sød kjole
171,75 kr.
Klæd Gurli Gris på til en prinsesse eller en sygepasser
246,75 kr.
Børnebøger
129 kr.
Fra 3 år
261,75 kr.
De kendte figurer i udklædning
89,25 kr.

Gurli Gris – populær tegnefilmsserie-gris

Sød, sjov, nuttet, fuld af gåpåmod – og en gang imellem lidt fræk. Gurli Gris adskiller sig ikke fra mange piger og drenge, som sidder klinet til fjernsynet, når serien med den australske charmegris ruller over skærmen. Det gør hende let for dem at identificere sig med, og hun er hurtigt gået hen og blevet et stort hit hos mange førskolebørn. Hos føtex.dk finder du et bredt udvalg af Gurli Gris legetøj, som er lige oplagt til rolleleg og læring og som til hygge- og krammeven. 
 

Tre grunde til at vælge Gurli Gris

  • Stort og bredt udvalg af spændende legetøj 
  • Personlighed, som børn kan identificere sig med
  • Legetøj til leg og læring – alene eller sammen


Rolleleg er vigtig for dit barns udvikling. Det er blandt andet igennem den, at det lærer om sig selv og andre, kopierer de voksne og deres være- og handlemåder og udvikler deres egne kompetencer og sociale færdigheder. Her kan Gurli Gris være en god legekammerat.
 

Hvad skal jeg vælge?

Udvalget er stort, så er du ikke helt klar over, hvad dit barn ønsker sig, så tag barnet med på råd. Vælg f.eks.:
 

  • Gurli Gris bamse: Den lyserøde bamse er i en lækker blød og krammevenlig kvalitet, som gør den lige oplagt som bedsteven, når der skal leges hjemme som ude, og som godnat-, hygge- og sovekammerat. 
  • Gurli Gris figurer: Gurli Gris har en fantastisk familie, som er lige så charmerende som Gurli selv. Vælg f.eks. et familiesæt med Gurli Gris, lillebror Gustav Gris, Far Gris og Mor Gris, eller hvad med et klassesæt med venner og klasselærer Frøken Gazelle?
     

Gurli Gris fås også som møbler og andet til børneværelset.

Vi bestræber os altid på at have de seneste nyheder fra det populære Gurli Gris-univers her i shoppen. Du bestiller dit barns favorit på føtex.dk.