Harry Potter udklædning

Vil du klædes ud som Harry Potter? På føtex.dk finder du alt, du skal bruge for at lave et Harry Potter kostume. Mal et lyn i panden og lav din egen Harry Potter udklædning med tilbehør fra vores udvalg.

Harry Potter kostume til børn og voksne

Skal du eller børnene klædes ud som Harry Potter? Så se vores udvalg af Harry Potter udklædning. På føtex.dk finder du et Harry Potter kostume til børn og voksne, så hele familien kan være en del af det magiske univers. Måske tilhører I forskellige huse?

I kan nemt vise, hvilket hus I tilhører med vores seje Harry Potter udklædning. Vi har bl.a. strømper og huer, så I kan klæde jer på efter alle husets regler. En tryllestav er selvfølgelig prikken over i’et på dit Harry Potter kostume, og den finder du selvfølgelig også hos os.
 

Hvad skal jeg bruge til et Harry Potter kostume?

Skal du klæde dig ud som Harry Potter, og er du i tvivl om, hvad du skal bruge? Vi giver dig svaret! Du kan nemlig forholdsvis nemt lave et Harry Potter kostume, hvis du skal til fastelavn, halloween eller en sjov udklædningsfest. For at lave et perfekt Harry Potter kostume skal du bruge:

  • En lang, sort kappe
  • Et par runde briller (kan også males på)
  • En tryllestav
  • Et lyn i panden


Det bedste af det hele er, at du finder alt til din Harry Potter udklædning på føtex.dk! Vi har endda også halstærklæder, handsker og slips, som du kan bruge til at fuldende din Harry Potter udklædning. Er du en del af Hufflepuff, Slytherin, Ravenclaw eller Gryffindor? Vis din loyalitet med Harry Potter udklædning fra føtex.dk.
 

Find Harry Potter udklædning og kostume på føtex.dk

På føtex.dk finder du alt til din Harry Potter udklædning, så du kan sammensætte dit helt eget Harry Potter kostume. Så er I klar til at dyste mod andre Harry Potter fans i et spil Quidditch – det bliver magisk!

Hvis du bare ikke kan få nok af Harry Potter, finder du også Harry Potter legetøj og merchandise, hvor du bl.a. finder kreative LEGO® sæt. Vi har også sjove spil om Harry Potter og andre samlerobjekter, du kan pynte værelset med.