instax

Vil du gerne tage billeder med et kamera, der med det samme printer billedet ud? Så bør du overveje et smart Instax kamera, der fungerer ligesom et polaroid kamera. Gå på opdagelse i udvalget af forskellige Instax kameraer her, og vælg den model og farve, der tiltaler dig mest.

Husk de gode tider med et Instax kamera 

Det gammeldags analogkamera har foreviget mange gode minder gennem tidernes løb. Og denne glæde kan du også nyde godt af med et smart Instax kamera. Her får du ligeledes mulighed for at tage et billede af landskabet, dine venner eller noget helt tredje, hvorefter det øjeblikkeligt bliver printet ud. Herefter tager det ganske kort tid før end motivet er blevet fremkaldt på det lille billede, og du kan dermed med det samme nyde resultatet.  

Du kan få fingrene i et Instax kamera på føtex.dk, hvor du samtidig kan vælge mellem forskellige modeller samt flere flotte farver. Ligeledes kan du glædes ved og lade dig friste af udstyr til dit nye kamera såsom: 

  • En kamerataske, der beskytter dit Instax kamera på farten 

  • Film med fine og sjove motiver 

  • Fotoalbums, så du nemt kan holde styr på dine små billeder.
     

Selvom du med et ethvert kamera har muligheden for at forevige et godt minde, så kan du med et Instax kamera nyde billedet med det samme. Og blandt andet det smarte tilbehør gør, at du nemt kan have kameraet med på farten, så du til enhver tid er klar til at tage et billede.
 

Opdag udvalget af kameraer på føtex.dk 

Et Instax kamera er nemt at benytte af både store og små. Og det er da heller ikke uden grund, at det er blevet så populært. Men hvis du eksempelvis gerne vil optage videoer, kan det give god idé også at investere i et godt videokamera eller action kamera. På den måde kan du både fange minder i form af videoer og billeder. 

I vores sortiment kan du vælge mellem flere løsninger, når det kommer til at forevige minder ved hjælp af film. Og dermed kan du nemt samle alle de gode minder i et album eller på computeren og glæde dig over de gode tider, når du hiver dem frem fra gemmerne.