LEGO® Creator

LEGO® Creator åbner for utallige byggemuligheder. Så det er altså bare med at komme i gang med at bygge. LEGO serien tager dig med på et hæsblæsende eventyr til lands, til vands og i luften. Serien er egnet til børn fra 5-års alderen og opefter.

Skab de vildeste universer med LEGO® Creator

Der er uendelige muligheder for kreativ og sjov udfoldelse med LEGO® Creator. I hvert sæt gemmer der sig nemlig flere gode historier og konstruktioner, som kan begejstre og betage de små. Med LEGO® Creator kan børnene blandt andet eksperimentere og udfolde deres fantasi med forskellige sæt som:

  • Fede fartøjer

  • Flotte bygninger

  • Seje dyr og skabninger

Til vands, til lands og i luften - med LEGO® Creator kan alle legebørn bygge deres foretrukne fartøjer og tage på fantasifulde eventyr hen mod horisonten. Med Creator serien kan du også bygge seje tilholdssteder, charmerende bygninger eller genskabe børnenes yndlingsdyr i klodsform.

Få tredobbelt sjov med LEGO® Creator

Med LEGO® sæt finder du en masse af 3-i-1 byggeprojekter for børn. Her får du tre gange så meget sjov med tre fantastiske og actionfyldte modeller. Kreative børn kan bygge hele tre unikke modeller i hvert 3-i-1 sæt, der inspirerer til fantasifuld leg og eksperimentering med helt nye fortællinger. Den næste historie er kun ét byggeri væk.

Udfold fantasien med LEGO® byggesæt

Kan du og børnene ikke få nok af de ikoniske LEGO® klodser, kreationer og minifigurer? På føtex.dk finder du et stort og bredt udvalg af LEGO® legetøj for fantasifulde sjæle i alle aldre. Her kan alle legende sjæle skabe unikke universer, kreative konstruktioner og vidunderlige væsener eller genopleve yndlingskarakterer og helte i LEGO format.

Alle kan være med på sjov leg og byg - drenge og piger i alle aldersgrupper kan samle LEGO klodserne op og begynde at udfolde sin idéer. De vildeste byg og de små LEGO universer begynder med blot én enkelt klods. Start legen online på føtex.dk.