LEGO® Disney Princess

Flere børn drømmer om at føle sig som en prinsesse. Hvorfor ikke gøre drømmen til virkelighed? Med LEGO® Disney Princess kan dit barn træde ind i en fantastisk samling af de populære prinsesser fra Disney - fra Askepot, Snehvide, Ariel og mange flere. Bestil de yndige LEGO minifigurer på føtex.dk i dag.

Byg storslåede slotte og eventyr

Er familien fascineret af de spektakulære slotte og lange, smukke kjoler som ofte hører til en Disney prinsesse? Så kan I få glæde af dem i jeres eget hjem. Vores udvalg af LEGO® Disney Princess åbner nemlig op for en magisk verden med klassiske eventyr, smukke kjoler og masser af leg.

Derudover kan du og dit barn gøre legen endnu mere vidunderlig ved at samle på for eksempel kongelige kareter og andre vogne. På den måde kan I transportere prinsessen rundt i familiens skønne hjem eller hen til det store slot. Her kan I også sætte alle de kendte Disney prinsesser og fantasere jer til et brag af en fest på slottet.

Hver LEGO Disney prinsesse kommer også med deres egen personlighed, der fortæller historier om mod, hjertevarme og at være den, vi er. Måske bliver din datter eller søn inspireret til at føle det samme? Kun fantasien sætter grænser. Find alt fra dit barns foretrukne Disney prinsesse, smukke slotte og meget mere. Der er plads til masser af timer med sjov og leg med LEGO® Disney Princess.

Se også vores andet vidunderlige legetøj

Lyder LEGO® Disney Princess som noget, din familie vil kunne lide? Så vil du ikke blive skuffet i vores store udvalg af legetøj. Vi har nemlig legetøj til alle aldre. Du er også velkommen til at dykke ned i vores samlede sortiment af LEGO produkter. Her finder du et utal af variationer i god kvalitet.

Uanset om din datter eller søn har brug for nye legesager, så kan du finde det på føtex.dk. Når du køber legetøj fra føtex.dk, så er din oplevelse i fokus. Derfor har vi masser af legetøj og stort udvalg af god underholdning til alle aldre. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.