LEGO® DREAMZzz™

I LEGO DREAMZzz serien overvinder fantasien ondskaben og drømme er virkelige. Her på føtex.dk finder du alle de spændende LEGO sæt, så mon ikke vi har lige den æske, du står og mangler?

1 byggesæt, 2 måder at bygge på

Med LEGO® DREAMZzz™ byggesæt bliver legen dobbelt så sjov. Du har nemlig flere muligheder i legen, hvor du bl.a. kan vælge mellem at udstyre robotten Z-Blob med blastere på hænder og skuldre eller en jetpack og hjelm.

LEGO® DREAMZzz™ Mateo og robotten Z-Blob
Bevægelig robot
Z-Blob har en fuldt leddelt overkrop, arme og ben.
Helte følger med
Sættet indeholder minifigurer af Mateo og Jayden.
Detaljerede elementer
Omfatter et mareridtsmonster og Jaydens seng.

Drømme går i opfyldelse med LEGO DREAMZzz serie legesæt

Hvad hvis alt, hvad du drømte om, var virkeligt? Børnene kan udfolde deres kreativitet og lade den blomstre, når de bevæger sig ind i en verden med fantastiske væsner, uendelige muligheder og ufattelige riger.

Træd ind i en verden, hvor drømme er virkelige og fantasien overvinder ondskaben med LEGO DREAMZzz TV-serien.

Serien foregår et sted, hvor alt det du nogensinde har drømt er virkeligt, hvor en gruppe helt almindelige børn transporteres til den ekstremt ualmindelige, magiske drømmeverden. Der er både søvntræning for børn, farefulde kampe mellem de gode og de onde og ikke mindst skoleintriger ... Der er helt sikkert noget for enhver smag!

Børnene møder og kæmper mod den onde mareridtskonge, som ønsker desperat efter at gøre sit imperium større ved at ødelægge alle drømmerigerne og alle skabninger i dem.

Disse LEGO legesæt er ikke som noget vi har lavet før. Byggevejledningen ligner til en begyndelse en tegneserie og er nu historiestyret, der hjælper børn med at fordybe sig fuldt ud i denne verden, før deres første model overhovedet er færdig! Og når modellen ER færdig, står de tilbage med et sæt, der er en blanding der er fjollet og smuk af logik fra virkelighedens verden og fra drømmeverdenen, og som ser helt anderledes ud end noget andet sæt, de nogensinde har bygget!

Lær figurerne at kende!

Izzy er modig, sjov og spilder ikke tiden på at tænke tingene igennem. Og hvorfor skulle hun, når hun har sin mavefornemmelse og sin kærlighed til anime på sin side?

Mateo er et af de mest kunstneriske børn, du nogensinde vil møde ... men for genert til at vise sin kreativitet! Hans liv ændrer sig, da han finder en timeglas-portal til drømmeverdenen.

Zoey arbejder ikke med andre ... Eller det er i hvert fald, hvad hun fortæller folk. I drømmeverdenen slår hun sig sammen med Zian for at bekæmpe den frygtindgydende mareridtshær. Men hun er ALTSÅ IKKE EN DEL AF HOLDET. Bare så I ved det.

Logan er populær, modig og konkurrencemenneske (nogle gange ved et uheld!), og så er han Coopers nye bedste ven. Hvis du kan se igennem hans selvsikre ydre, vil du måske finde ud af, at Logan er den i gruppen, der bliver bange lettest ...

Cooper er glad for teknologi og stræber efter at alt er helt perfekt og har ikke noget imod at tage sig god tid. Han var Mateos bedste ven, da de var yngre, men de gled fra hinanden, da Coop blev mere populær. Vil drømmeverdenen bringe tilbage til deres tidligere venskab?

Hvis der findes nogen, der har mere på deres tallerken end hr. Oz, vil vi gerne møde dem! Om dagen er han børnenes ivrige naturfagslærer, om natten den eneste i New York, som er drømmejæger. Vent ... sover han overhovedet ikke?!

Bag om LEGO® DREAMZzz™

LEGO® DREAMZzz™ er en vidunderlig fantasyserie, der handler om en gruppe helt almindelige børn, som opdager, at drømmeverdenen faktisk eksisterer i virkeligheden og indeholder alt det, alle nogensinde har drømt om! Mateo, Izzie, Cooper og Logan tilbringer deres nætter i drømmeverdenen, hvor de forsøger at redde børn fra den onde Mareridtskonge ...

LEGO DREAMZzz sættene indeholder byggevejledninger i tegneseriestil, som inviterer børn til aktivt at deltage i historien og giver dem friheden til at selv at vælge, hvordan den endelige model skal se ud. Det er bare klodserne, vejledningen og dine børn.