LEGO® julekalendere

En LEGO® julekalender er den perfekte julekalender til alle børn. Et nyt stykke legetøj fra LEGO hver dag indtil jul, gør ventetiden kortere og sjovere. Giv en LEGO julekalender i 2019. Se udvalget herunder.

De populære LEGO® julekalendere 2019

Julen byder i forvejen på masser af sukker og slik til børnene – erstat de traditionelle chokoladekalendere med en sej LEGO® julekalender til både piger og drenge. Lad børnene bruge deres kreative side og bygge de sjove LEGO figurer bag hver låge. En god måde at opbygge en solid julestemning på. 


Tre grunde til at give en LEGO® julekalender i 2019:  

  • Til piger og drenge i flere aldersgrupper
  • Kreativ byggeproces og sjov leg bagefter
  • Brugbart indhold, der kan bruges igen og igen

Det bliver aldrig kedeligt at bygge og lege med LEGO® – både drenge og piger i mange forskellige aldersgrupper vil glædes over en LEGO julekalender. Kreativiteten og motorikken udfordres i byggeprocessen, og den sjove leg stopper aldrig. Nu kan du give en julekalender, der også kan glæde efter jul.
 

Hvilken type LEGO® julekalender skal du vælge?

Der er flere forskellige varianter at vælge i mellem, når du er på udkig efter en julekalender fra LEGO®. Læs mere om de forskellige slags herunder.

  • LEGO® Star Wars – de galaktiske kæmpere kommer til live i den populære LEGO julekalender 2019 fra Star Wars. Velegnet til børn fra over 6 år og fyldt med rumskibe og figurer. 
  • LEGO® Friends – de elskede figurer fra Heartlake kigger frem bag de 24 låger og kan bruges til leg og dekoration på både værelse og juletræ. Hils på Mia, pingvinerne, robotterne og en masse andre. 
  • LEGO® City – alle de sjove redskaber, de gør ventetiden frem til jul lidt kortere. I LEGO City er der snescooter, teleskop og mange andre spændende ting. Passer til børn fra 5+ år. 
  • LEGO® Harry Potter – det magiske univers tryller juleaften nærmere med sjove spil og julescener fra de fantastiske Harry Potter film. Giv en LEGO julekalender med Harry Potter til børn over 7 år. 

Find den helt rigtige LEGO® julekalender i online-udvalget her på føtex.dk.