Lenovo computere

Lenovo tablet kan bruges som både touchscreentablet og computerskærm med tastatur og fås med forskellige skærmstørrelser. Brug den fleksible tablet på farten, som studie-PC eller se film i god opløsning. Vælg mellem flere RAM-størrelser og HD-kapacitet i udvalget på føtex.dk lige herunder og bestil din favorit.

Lenovo tablet – en allround tablet

En tablet fra Lenovo er anvendelig til netop det formål, du foretrækker. En god opløsning sørger for klart billede ved streaming og studiearbejde. Godt batteri sikrer lang batterilevetid, og flere skærmstørrelser tillader dig at vælge en tablet, der passer til din hverdag. 
 

Tre gode grunde til at købe en Lenovo tablet:

  • Surf, stream, eller se film direkte på tabletten
  • Brug den som fleksibel arbejds- eller studie-pc
  • Lang batterilevetid og flere skærmstørrelser

Gå online med din tablet fra Lenovo overalt og surf, stream, eller se film, når du vil. Arbejd på den fleksible tablet med tilhørende tastatur og lang batterilevetid. Vælg mellem flere skærmstørrelser til daglig brug. 
 

Hvad er vigtigt i dit valg af Lenovo tablet? 

Som alle tablets har også modellerne fra Lenovo touchscreen og indbygget batteri. Flere af modellerne har medfølgende tastatur, og skærmstørrelsen varierer. Og så kan du vælge mellem flere forskellige størrelse RAM og HD. 

  • Med eller uden tastatur? Uanset om du vælger med eller uden tastatur, kan du skrive på en Lenovo tablet. En tablet uden tastatur tillader dig at skrive på et elektronisk tastatur på touchskærmen, mens modeller med tastatur giver dig begge muligheder.  
  • Hvilken skærmstørrelse? Størrelsen på skærmen varierer. De mindste skærme er velegnede til at have med på farten, og hvis du primært anvender din tablet til at surfe og streame på. De større skærme er mere velegnede til dokumentbehandling og arbejde eller studie på computeren. Og så er der dem midtimellem til lidt af det hele.
  • Hvor meget RAM og HD? Du kan få flere forskellige RAM-størrelser og HD-kapacitet Jo flere GB RAM og HD du vælger, jo bedre egner tabletten sig til arbejde og streaming. Almindelig onlinesurfing kræver ikke stor kapacitet. 

Nyd den ultimative fleksibilitet med en Lenovo tablet fra udvalget herover.