Livol

Livol sikrer hele familien det daglige indtag af vitaminer og mineraler. I kapsel, dråber, tygge- eller brusetabletter til både voksne, børn, gravide og ældre dækker Livol hele spektret. Tag kosttilskud fra Livol sammen med en sund kost. Se udvalget herunder.

Vitaminer og mineraler fra Livol

Nemme brusetabletter, der hjælper med at dække dine kostbehov eller klassiske vitaminpiller til alle aldersgrupper. Livol støtter den sunde livsstil med vitaminer og mineraler til hele familien. 
 

Tre gode grunde til at vælge Livol:

  • Dækker hele familiens vitaminbehov
  • Du kan få alle vitaminer og mineraler
  • Til både voksne, børn, gravide og ældre

Med de rette vitaminer og mineraler får kroppen gode betingelser for et sundt immunforsvar og dagligt velvære. Livol har alle vitaminer og mineraler i sortimentet og henvender sig til alle aldersgrupper. 
 

Hvilke aldersgrupper bør have vitaminer og mineraler fra Livol?

Alle aldersgrupper har gavn af kosttilskud med ekstra vitaminer og mineraler – børn, voksne, gravide og ældre. 

  • Børn kan også have gavn af vitaminer og mineraler. Kosten bør dække størstedelen, men Livol kan være den kærkomne løsning til børn, der ikke elsker grøntsager og traditionel sund kost. Giv dit barn en multivitamin tyggetablet med jordbærsmag, så er kroppens behov dækket med en god smag. 
  • Voksne får trods en alsidig kost ikke altid alle de vitaminer og mineraler, de behøver. Forskellige stadier af voksenlivet kan have brug for ekstra tilskud af nogle. Vælg produkter med enkelte vitaminer eller mineraler, eller få dækket hele spektret med kombinerede kapsler eller brusetabletter. 
  • Gravide har behov for ekstra tilskud af bestemte vitaminer og mineraler som eksempelvis jern. Særlig henvendt til gravide sørger Livol for, at den gravide får nok af de nødvendige tilskud samlet i en multivitaminkapsel.     
  • Ældre menneskers krop begynder naturligt at nedbryde kalk og andre mineraler med alderen. For at imødekomme dette kan du tage kosttilskud fra Livol, som også styrker dit immunforsvar.  

Find vitaminer og mineraler til hele familien i udvalget herover på føtex.dk – Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.