Palmolive

Palmolive er god fugtpleje til hele familien med håndsæbe, shampoo, showergel og deodorant. Vælg Palmolive og skab den skønneste duft af eksotiske frugter eller frisk aloe vera ved hver håndvask eller bad. Naturlige og plejende ingredienser i alle produkter – se vores aktuelle udvalg herunder på føtex.dk.

Palmolive er god kropspleje i hverdagen

Palmolive er lig med fugt og blødgørende pleje til både hud og hår. Effektiv hårvask, fugtende kropspleje og blødgørende håndvask er essensen i sortimentet af showergel, shampoo, deodoranter og håndsæber. Pas godt på din hud – vælg Palmolive til hele familien.
 

Tre grunde til at vælge Palmolive:  

  • Giver ekstra fugtende pleje
  • Passer godt på hud og hår
  • Er velegnet til hele familien

Særlig fugtende ingredienser er kendetegnende for Palmolive produkter til både hud og hår. Produkterne kan anvendes til hele familien og er effektive og skånsomme. 
 

Hvilke produkter fra Palmolive skal du vælge?

Er du på udkig efter en god håndsæbe, en lækker shampoo, en fugtende showergel eller en effektiv deodorant, så er Palmolive det plejende valg.

  • Håndsæbe – Fast eller flydende håndsæbe fra Palmolive både renser, blødgør og plejer med fugt. En verden af dufte fra eksotiske orkidéer til neutral aloe vera giver dig muligheden for at få den duft, du ønsker ved håndvasken. 
  • Shampoo – Til kvinder finder du shampoo, der skaber silkeblødt og skinnende hår med ekstrakt fra aloe vera-planten, mens shampoo til mænd findes i det praktiske 2-i-1 produkt med showergel og lugtneutraliserende effekt i op til 24 timer. 
  • Showergel – Plejende kropssæbe til hele familien fås i store flasker, der holder længe. Et væld af dufte og altid med fugtplejende ingredienser. Vælg den lille variant til at have med på farten – du får samme gode dufte og plejende egenskaber. 
  • Deodorant – Vælg mellem roll on til kvinder eller mænd. Den velkendte fugtgivende pleje fra Palmolive præger også deodoranterne, der alle er velegnede til den sarte og sensitive hud under armene. Husk altid at lade deodoranten trække godt ind i huden inden påklædning for at undgå mærker på tøjet. 

Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen