Rolly Toys

Hos føtex tilbyder vil en lang række forskellige Rolly Toys produkter. Vores sortiment omfatter alt lige fra gå-køretøjer til pedalkøretøjer, velegnet til børn i alderen 2 – 5 år. Sortimentet består af brandbiler, dumper trucks, traktorer og meget mere. Derudover kan mange af de seje køretøjer udstyres med en anhænger eller frontlæsser, hvilket gør legen sjovere. Med Rolly Toys opfordres til en legende læring og udendørs sjov.

Rolly Toys: Udendørs aktiviteter i særklasse

Rolly Toys har etableret sig som et førende brand inden for legetøjsverdenen ved at forene kvalitet med en legende tilgang. Uanset om det er at køre rundt i en brandbil og redde dagen, bygge det mest imponerende tårn med en gravko eller at lege landmand på en traktor, er udendørs leg med Rolly Toys hvor magien virkelig sker. Kun fantasien sætter grænser, når børn leger med vores produkter.

Traktorer til alle aldre

Rolly Toys’ traktor serie udgør kernen af alle Rolly Toys’ produkter. Med en traktor fra Rolly Toys vil dit barn få den fulde oplevelse af landbrugslivet, og hvordan det føles at være landmand. Det er altså ikke bare en hvilken som helst traktor; det er små versioner af de populære landbrugsmaskiner fra John Deere, Massey Ferguson, Fedt og New Holland. Et fælles træk ved dem alle er deres omhyggelige design og robuste konstruktion, der sikrer langvarig brug. Udstyret med store, slidstærke dæk, funktionelle pedaler og mulighed for at tilføje trailere eller frontlæssere, giver disse traktorer børn muligheden for at føle sig som ægte landmænd.

Hverdagens helte på 4 hjul

Er dit barn klar til at træde ind i rollen som brandmand? Med en brandbil fra Rolly Toys, kommer virkeligheden tættere end aldrig før. Sæt dig bag rattet, tænd for udrykningen og kør afsted mod ildebranden. Med autentiske lyd- og lyseffekter skaber brandibilen en interaktiv oplevelse, der fascinerer børnene i legen samtidig med, at de lærer vigtigheden af at hjælpe andre. Rolly Toys' brandbil er bygget af holdbare materialer med nøje opmærksomhed på detaljer, hvilket gør den både sikker og underholdende. Børnene kan forestille sig at være brandmænd og redde dagen, hvilket hjælper med at udvikle vigtige sociale og kognitive færdigheder.

Gravemaskiner: Byggepladsens vidundermaskine

Kan dit barn bedre lide at grave efter sten eller flytte rund på sand i sandkassen? Så bare rolig. Rolly Toys tilbyder også en lang række forskellige køretøjer og maskiner, der er ideelt til dette formål. Her kan nævnes dumpers og gravemaskiner fra mærkerne John Deere, JCB, KOMATSU og ikke mindst CAT.

Oplev det brede udvalg af Rolly Toys produkter på føtex.dk, hvor du kan handle direkte. Skulle du fortryde et køb, så kan du altid benytte dig af vores returret.