Samsonite kufferter

En Samsonite kuffert står for klassisk elegance og moderne komfort. Rejsen bliver nemmere med en kuffert i god kvalitet, og Samsonites topkvalitet svigter aldrig. Interiøret af kufferterne er inddelt i rum med lynlåse, og elastiske stropper sørger for, at dine ejendele forbliver organiseret under hele rejsen. Se udvalget herunder.

Rejs komfortabelt med en Samsonite kuffert

Alle moderne bekvemmeligheder og praktiske finesser gør din rejse med en Samsonite kuffert til en fornøjelse. 360 graders hjul, letvægtsmaterialer og sikker TSA-lås gør en kuffert fra det klassiske mærke til en komfortabel rejsepartner overalt. 
 

Tre gode grunde til at købe en Samsonite kuffert:

  • Oplev klassisk elegant design med moderne finesser
  • Du får en robust rejsekuffert med sikkerhedslås 
  • Rejs komfortabelt med letvægt og rummelighed

Designet er enkelt og klassisk, mens de praktiske finesser er moderne. Alle modeller er robuste og med integreret TSA-kodelås, der beskytter dine ejendele på rejsen. Udformet i letvægtsmaterialer og med stor rummelighed har du plads til det hele i en Samsonite kuffert. 
 

Hvorfor er en Samsonite kuffert den bedste?

Kombinationen af klassisk elegance og moderne look gør kufferter og trolleys fra Samsonite til de bedste inden for rejsekufferter. Konkret kommer det til udtryk i designet, i kvaliteten og i de praktiske finesser. 

  • Designet på en kuffert fra Samsonite er tidløst. Det gør mærket klassisk og anvendeligt år efter år. Overfladen er jævn, men ru for at modstå snavs og ridser, og detaljerne, som hjul, lynlås og håndtag, er nøje afstemt for en æstetisk helhed. 
  • Kvaliteten afspejler sig i materialerne, der altid er robuste og de sidste nye inden for letvægt og slagfasthed. Stabile hjul og fast håndtag med udtræk holder til både tung vægt og hårdhændet håndtering på transportbånd. 
  • Finesser som 360 graders hjul og sikker TSA-lås med kode gør en Samsonite model til et moderne valg, der giver komfort med den lette vægt og strømlinede design. Det velorganiserede interiør i kufferten garanterer en velopryddet og nem tilgængelig garderobe efter selv en lang rejse.  

Køb det bedste inden for rejsekufferter – køb en Samsonite kuffert. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.