Små Shots

SMÅ-shots er skabt til alle festlige lejligheder

De første SMÅ-shots var SMÅ BLÅ og SMÅ GULE, der første gang blev udgivet i 2005 med henblik på at lave en “lille skarp” med den helt rette smag af lakrids. Siden da er SMÅ-shots blevet nogle af de mest populære i Danmark, og de farverige shots kan i dag findes på borde til fester i hele landet.

SMÅ-shots er skabt på baggrund af en filosofi om fest og farver, og det er præcis de værdier, som de legesyge farver og smage skal afspejle. På føtex.dk finder du et bredt udvalg af SMÅ-shots, så du hurtigt kan blive klar til din næste fest.

Udforsk SMÅ-shots med spændende smagsnuancer på føtex.dk

I dag findes SMÅ-shots i mere end 20 forskellige smagsvarianter, og i vores sortiment finder du flere af de mest populære smagsvarianter. Vi udskifter løbende vores sortiment, så du har mulighed for at udforske nye smage.

I vores udvalg kan du blandt andet støde på følgende smagsvarianter:

  • SMÅ SURE med melon
  • SMÅ SURE med jordbær
  • SMÅ GRØNNE
  • SMÅ FUGLE

 

Uanset om du er til syrlige shots med frugt eller lakridsshots med stærk lakridssmag, kan du være sikker på, at der findes en variant af SMÅ-shots, der matcher din smag.

Sådan serverer du bedst SMÅ-shots

Vil du gerne servere de helt perfekte shots til din næste fest? Med SMÅ-shots er der masser af muligheder for at skabe mindeværdige øjeblikke til din fest, og hvis du gerne vil frembringe den gode smag, bør du naturligvis servere dine shots korrekt.

Du kan med fordel køle din shots ned inden servering ved at stille dem i køleskabet et par timer før. Alt fra SMÅ GULE til SMÅ SURE kan drage fordel af at blive serveret fra køl, og hvis du gerne vil gøre det helt korrekt, kan du naturligvis også anskaffe dig nogle gode shotglas.