TY bamser

TY bamser er en oplagt gave til de mindste børn. De populære TY bamser er utroligt bløde og dejlige at røre ved, og børnene elsker at kramme de små tøjbamser med de store øjne. TY bamser findes i mange udgaver og i flere størrelser. Se udvalget af TY bamser hos føtex.dk herunder.

TY bamser til de mindste børn

Dit barn eller barnebarn vil blive lykkelig for at få en TY bamse. De små dyr med de flotte farver og store, tillidsfulde øjne tiltrækker helt automatisk børnenes opmærksomhed. De super bløde tøjdyr er meget lækre at røre ved, og de bliver hurtigt barnets foretrukne krammedyr. 
 

Tre gode grunde til at købe en TY bamse:

  • Skaber tryghed – Bamserne er med til at skabe tillid og giver en fornemmelse af tryghed.
  • Gode sovedyr – Hvis det er svært at falde i søvn, er det godt at have et blødt krammedyr.
  • Aktiverer barnet – De flotte farverige dyr er svære at holde fingrene fra og aktiverer barnet.

Et krammedyr giver barnet tryghed. Hvis det er svært at falde i søvn, eller hvis der er behov for trøst, er TY bamser den perfekte ven. Find den størrelse bamse der passer til barnet, og vælg mellem de mange flotte farver.

Netop farverne og de store øjne er med til at fange barnets opmærksomhed. TY bamser er ikke kun krammedyr, de kan nemlig også sætte gang i barnets leg og aktivitet. Efterhånden som barnet bliver ældre, kan du fremme barnets udvikling med forskelligt aktivitetslegetøj, men krammebamsen er altid god at have ved hånden.
 

Hvordan vælger du den rette TY bamse?

Som nævnt findes TY bamserne i flere forskellige udgaver, og det kan være svært at vælge. 

Til de allermindste kan du finde TY bamser fra 8-10 cm., og til de lidt større findes der bamser på op til 40 cm. Farverne er meget iøjnefaldende, og hvis du kender barnets foretrukne farver, så kan du vælge et tøjdyr, der passer.

Heldigvis har vi mange TY bamser til rigtig gode priser, så du behøver ikke at nøjes med at købe en enkelt. Glæd barnet med en TY bamse fra føtex.dk.