VERITAS symaskiner

Udfold dine kreative evner med moderne og innovative VERITAS. Her finder du et stort udvalg af overlock, broderi- og symaskiner samt tilbehør, som opfylder dine behov, hvad enten du er nybegynder, øvet eller professionel. VERITAS tilbyder et bredt udvalg af mekaniske- og elektroniske symaskiner, hvor kvalitet, styrke og smarte funktioner kombineres i et moderne design.   

VERITAS

VERITAS maskiner er produceret med særlig fokus på kvalitet, innovation og kreativitet. Produktionen af de første VERITAS symaskiner dateres helt tilbage til 1894 og blev oprindeligt produceret i Dresden, Tyskland.  Dette betyder samtidig, at der ligger mere end 125 års erfaring bag udviklingen af VERITAS maskiner.

Samtlige VERITAS modeller er udstyret med en kraftig 70 watts motor. Dette giver dig mulighed for at sy i kraftigere stofmaterialer. Desuden er hver maskine udstyret med kvalitetsnåle af mærket Schmetz, og indeholder ekstra tilbehørsdele som eks. opsprætter, spoler, ekstra nåle m.m.

Syning og det kreative rum er vores absolutte topprioritet og hos VERITAS går vi ikke på kompromis med kvaliteten på vores maskiner. Foruden en stærk konstruktion og kraftig motor, så ønsker vi at give VERITAS maskiner et farverigt og moderne udtryk. Dette, tilsat en masse innovative og brugbare funktioner, som underletter selve syningen og giver plads til kreative udfoldelser, så tilbyder VERITAS nøjagtige kvalitetsmaskiner til alle aldre uanset evner og behov.  
 

5 års garanti

For at understrege kvaliteten af vores produkter, så tilbyder VERITAS ekstra 3 års garanti på dit køb. Dette betyder, at du foruden 2 års reklamationsret, jf. købeloven, får yderligere garanti for at din maskine virker efter hensigten, så du samlet har 5 års garanti. Det skal blot registrere dig på Veritas-sewing.com. Læs mere om dette i det medfølgende garantibevis.
 

Inspireret af betydningsfulde kvinder

Stærke, betydningsfulde kvinder; stærke kraftfulde maskiner. Hos VERITAS har vi valgt at navngive hver model inspireret af en kvinde, der har på den ene eller anden måde har haft en særlig indflydelse og betydning for sin tid. Den franske billedhugger Camille Claudel, som trods modstand blev en betydelig kunstner, og symbol for kvinder som går deres egen vej. Janis Joplin, der med sin helt egen stil er en rocklegende der inspirerede millioner af kvinder verden over, eller Melanie Klein som i starten af det 20. århundrede forskede i forholdet mellem børn og deres nærmeste pårørende, og betragtes som en pioner inden for psykoanalysen. Alle er de stærke kvinder, som har været med til at flytte grænser og inspirere verden over. Personligheder, som vil blive husket i mange år fremover.