VERITAS overlock- og broderimaskiner

En overlock maskine bruges som et supplement til din symaskine, hvor du kan sy sømme som er markant mere strækbare end de overlock sømme, som du finder på en symaskine. Det giver dig en professionel og flot finish på dine dine kreative projekter, som eks. t-shirts, jeans, kjoler, og børnetøj. Samtidig sikrer det tøjet en længere holdbarhedstid, da gode stræksømme giver bedre komfort og bevægelighed i tøjet.

Pæn søm med VERITAS overlock maskine

Derudover, så sikrer den monterede kniv i en overlock maskine, at man får skarpe og ensartede kanter. Her skæres det overskydende stof af, hvilket giver mulighed for at få en pæn søm.

VERITAS tilbyder også en innovativ kvalitetssymaskine med mulighed for at brodere. Med maskinens WIFI, så tilkobler du nemt din smartphone eller tablet, således du kan arbejde med en masse kreative design. Det kræver ikke længere en stor og kompliceret maskine for at kunne brodere. Her foregår meget af broderingen helt automatisk med få trin og indstillinger i den tilhørende App. Med en broderimaskine, så er det kun fantasien som sætter grænser, og du kan nemt gøre dine unikke og kreative design til virkelighed.