Cremet bønnegryde
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 20 min.
Ingredienser:
- 3 dåser bønne-mix
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dl creme fraiche
- 2 røde peberfrugter
- 1 dåse majs
Vi tror, at du har:
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk røget paprika
- 1 tsk spidskommen
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Snit løg og hvidløg fint og skær peberfrugterne i strimler.
Varm olie op i en stor gryde og steg løg og hvidløg ved middel varme til de er gyldne. Tilsæt paprika og spidskommen og lad det stege i 30 sek. for at frigive smag.
Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og majs og lad det simre i 5 min.
Dræn dåserne med bønner for væske og tilsæt bønnerne til gryden. Lad det varme igennem i 5 min. og smag til med salt og peber.
Tag gryden af varmen og rør creme fraiche i for at gøre retten cremet.
Velbekomme!
Tip: Kan serveres med brød eller ris til.