1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Cremet kyllingesuppe

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser:

  • 400 g udbenet kyllingelår
  • 3 store gulerødder
  • 2 store kartofler
  • 1 rød peberfrugt
  • 400 g passata
  • 2 dl madlavningsfløde

 

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • Neutral olie
  • 1 liter hønsebouillon (2 hønsebouillonterninger opløst i 1 liter vand)
  • 1 tsk tørret timian
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Hak løg groft og skær gulerødder, kartofler og peberfrugt i tern. Skær kyllingen i mundrette stykker.

Varm olie op i en stor gryde og svits løg i ca. 2 minutter. Tilføj herefter kyllingetern og steg dem i 4-5 minutter til de er let gyldne.

Tilsæt gulerødder, kartofler og peberfrugt og svits kort.

Tilføj herefter timian, passata og hønsebouillon. Rør godt rundt og lad suppen simre i ca. 15 minutter til grøntsagerne er møre.

Tilsæt herefter madlavningsfløde og lad suppen simre i yderligere et par minutter. Smag til med salt, peber og evt. mere tørret timian.

Velbekomme!