Dahl med naanbrød
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 30 min.
Ingredienser
- 2 cm frisk ingefær
- 2 spsk garam masala
- 200 g røde linser
- 690 g passata
- 1 ds kokosmælk
- 2 naanbrød
Vi tror, at du har:
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 3 spsk olie
- 1 grøntsagsbouillonterning
- Salt
Fremgangsmåde
Skær ingefær, hvidløg og løg fint.
Varm olien op ved middel varme i en gryde og tilsæt ingefær, løg, hvidløg og garam masala. Rør godt rundt i et minut.
Tilsæt linser og rør yderligere rundt i et minut.
Tilsæt tomat passata. Fyld flasken med vand og hæld det og bouillonterningen i gryden.
Lad retten simre under låg i 15 minutter.
Tilsæt kokosmælk og lad retten simre i yderligere 10 minutter.
Smag retten til med salt og lun naanbrød i ovn eller på en brødrister. Server retten med det samme.
Velbekomme!