Trådløs mus

Trænger du til en ny mus til din PC? Så kan det være, at en trådløs mus er lige det, du mangler. Så slipper du også for forstyrrende kabler. Se vores udvalg af trådløse muse fra blandt andet Logitech og HP, og bestil nemt online på føtex.dk.

Nyd stilren frihed med en trådløs mus

Med en computermus, der er trådløs, slipper du for at skulle håndtere forstyrrende kabler, som nogle gange heller ikke føles som om, de er lange nok til dine behov. Ved at undlade kablerne er det også nemmere at bevare en mere ryddelig arbejdsstation. Ligeledes giver en trådløs mus dig større frihed i forhold til at finde en arbejdsposition, der passer netop dig bedst.

Guide: Vælg den perfekte trådløse mus

Er du i tvivl om, hvilken trådløs mus, der passer bedst til dig? For at kunne gøre din søgning efter den rette trådløse mus for dig lidt nemmere, kan du med fordel kigge nærmere på elementer såsom:
 

  • Ergonomisk design - Det er yderst vigtigt, at den trådløse mus føles naturligt i hånden og på tætteste vis støtter op om ergonomisk positionering. Det giver dig bedre mulighed for at bevare en behagelig arbejdsposition, hvor du ikke anstrenger dig unødvendigt. 
  • Scrolling - Scrolling med musen er noget, som generelt bliver brugt en hel del, når du skal navigere rundt på diverse sider og i programmer. Derfor bør det være så glidende og ubesværet som muligt at gøre dette. Det kan i nogle tilfælde også være, at det så vidt muligt foregår lydløst. Det samme kan være gældende for, når du klikker med musen. Vi har flere trådløse muse, som gør det nemt og behageligt at klikke og scrolle med musen, uden det larmer en masse.
  • Ekstra sideknapper - Flere trådløse muse har også ekstra sideknapper, der gør det endnu nemmere for dig at navigere på computeren og eksempelvis hoppe frem og tilbage mellem sider. 
     

Med disse råd i bagagen er du fuldstændigt klar til at finde din nye trådløse mus. Er du også på udkig efter et nyt tastatur? På føtex.dk finder du også en flot samling af trådløse tastaturer