Mus & tastatur

Det er vigtigt at ikke gå på kompromis med hverken tastatur eller mus, hvis du vil have mest mulig glæde af din stationære computer. På føtex.dk finder du et kæmpe sortiment af tastaturer og muse samt musemåtter og lignende fra Logitech, SteelSeries, HP og mange andre.

Hvad bør du kigge efter i et godt tastatur og en god mus?

Dit tastatur og din mus er dine vigtigste redskaber til at kunne interagere med din computer, især når du har en stationær computer, hvor mus og tastatur ikke er en indbygget del af den. Derfor er det også vigtigt, at begge dele er helt i orden, da det giver dig mulighed for at betjene din computer på en intuitiv og behagelig manér. Når du er på udkig efter en ny mus eller nyt tastatur, bør du blandt andet tage stilling til:
 

  • Ergonomi - Ergonomisk design er altafgørende for, at du kan betjene tastaturet eller musen i længere tid ad gangen, uden det føles ubehageligt i fingre og hænder. Det kan også hjælpe med at forebygge eventuelle skader.
  • Tilslutning - Det er en god idé at overveje, om en trådløs mus samt et trådløst tastatur eller varianter med ledning passer bedst til dig.
  • Design - På føtex.dk finder du tastaturer og muse i henholdsvis mere klassiske designs samt i mere farverige udgaver med eksempelvis flerfarvet LED-belysning, som også er oplagte som gamertastatur eller -mus. 
     

Uanset hvilke præferencer du har, når det kommer til dit valg af mus og tastatur, har vi sikkert en variant, der passer til dine behov i hverdagen. 

Trådløs mus og tastatur eller med ledning?

Det er forskelligt fra person til person, hvorvidt de foretrækker en mus eller tastatur med ledning eller i en trådløs udgave, der er forbundet via Bluetooth®. Fordelen ved de trådløse udgaver er blandt andet, at de forskellige ledninger ikke risikere at være i vejen, og samtidig gør de dit computer-setup mere ryddeligt at se på. Til gengæld kræver en mus eller et tastatur med ledning ikke opladning eller skift af batterier. De er tit også en smule mere ligetil at forbinde til computeren.