Tasker, sleeves & covers til tablets

Skal du have din tablet med rundt på farten eller blot beskytte den ekstra i dagligdagen? Uanset om du har en iPad, Lenovo tablet, Android tablet eller andet, kan du på føtex.dk købet et praktisk tablet cover eller sleeve, der holder din tablet godt beskyttet.

Beskyt din tablet med et praktisk tablet cover

Der kan være flere gode grunde til at anskaffe sig et cover til din tablet. Dets primære formål er at give ekstra beskyttelse til din tablet - blandt andet mod ridser, slag, støv og andet skidt og snavs. En ny tablet er trods alt en vis investering, og derfor er det en fornuftig idé at passe godt på den. Så om du skal have din tablet med på farten eller blot ønsker at beskytte den godt, når du ikke bruger den derhjemme, kan et tablet cover være yderst nyttigt.

Tablet cover eller sleeve?

Her på siden kan du vælge mellem både tablet covers og sleeves, men hvilken variant passer dine behov bedst? Den primære forskel mellem de to typer finder du i, hvordan de præcist beskytter din tablet. 

Et tablet cover sidder som regel rundt omkring kanterne og bagsiden på din tablet. Coverets vigtigste funktion er her at tilbyde ekstra faldbeskyttelse, så du i lavere grad risikere, at din tablet går i stykker, hvis du taber den. Kombinerer du et tablet cover med skærmbeskyttelse er du som regel dækket fornuftigt ind.

Et tablet sleeve har i højere grad til formål at beskytte din skærm mod ridser, støv og lignende, når du ikke bruger dem. Oftest fungerer den som et praktisk flipomslag, så du nemt kan benytte din tablet og har mulighed for at beskytte bagsiden af, mens du bruger den.

Find dit foretrukne cover til din tablet på føtex.dk

På føtex.dk har du rig mulighed for at få effektiv beskyttelse til både kanterne, skærmen og bagsiden på din tablet med et smart og praktisk tablet cover. Opdag cover i flere forskellige størrelser, der passer til netop din tablet, samt i mange klassiske og kulørte farvevarianter med noget for enhver smag.