Gaming musemåtte

En gamer-musemåtte er ikke en luksus, hvis du er hardcore gamer – det er en nødvendighed! For selvom du har en dyr gamer-mus af høj kvalitet, så vil den stadig yde dårligt, hvis du ikke har en ordentlig gaming-musemåtte. Se vores udvalg herunder.

Gamer-musemåtte – en nødvendighed

En gaming-musemåtte er meget forskellig fra en ganske almindelig musemåtte. Derfor skal du heller ikke gå på kompromis med din musemåtte, når du gamer seriøst. Køb en decideret gamer-musemåtte, som du finder her på føtex.dk til skapre priser.
 

Tre grunde til at bruge en gaming-musemåtte:

  • Gamer-musemåtten er sædvanligvis større, så du har mere plads at bevæge musen på
  • Den har en tætvævet overflade, som gør, at du kan foretage præcise bevægelser
  • De fleste musemåtter til gaming har skridsikker gummibund, så den ikke glider rundt


Den store størrelse er helt klart en fordel, fordi du ikke behøver løfte musen så tit for ikke at ryge ud over kanten, når du bevæger den. I spil er det tit nødvendigt med hurtige bevægelser for at undvige diverse farer eller for at se dig omkring. Det registrerer gaming-musemåtten, samtidig med at den ikke glider rundt på bordet, når du bevæger musen.
 

Find den bedste gamer-musemåtte

De to vigtigste ting at overveje, når du skal vælge en musemåtte til gaming er materialet og størrelsen.

  • Materiale – Der findes gamer-musemåtter af stof, plastik, glas og metal. Fordelene ved den bløde stofmusemåtte til gaming er, at den er behagelig at spille på. Den kan nemt rulles sammen og tages med, og den slider ikke på din gamermus. Fordelene ved den hårde
    musemåtte er, at du kan bevæge musen hurtigere, og måtten er mere holdbar.
  • Størrelsen – Her tæller både længde og bredde samt tykkelsen. Du kan få gaming-musemåtter i størrelse XXL. Jo større musemåtte, jo større areal at bevæge musen på – det er klart en fordel – men til gengæld tager den meget plads op. En tyk musemåtte er perfekt, hvis du spiller på ujævnt underlag, da du så ikke vil mærke ujævnhederne.


Du kan også finde gamer-musemåtter med lys i. Det har ingen praktisk betydning, men det ser fedt ud.