Covers

Din elektronik er typisk blandt de mest værdifulde ting, du har i dit hjem, og derfor er det vigtigt, at du passer godt på den. Særligt tablets er skrøbelige, og kan sjældent tåle en tur på gulvet eller for mange rystelser under transport. Her på siden finder du et bredt udvalg af beskyttende covers til tablet, herunder iPad covers og covers til andre typer af tablets.

529 produkter
Apple - Beskyttelsesomslag til tablet - læder - fuchsia pink - for 10.5-inch iPad Pro
1.082 kr.
Leitz Complete Slim Folio - Beskyttelsescover til tablet - polyester, polyurethan - sort - for Apple iPad Air 2
467 kr.
Hama "Fold" - Flipomslag til tablet - polyurethan - sort
299 kr.
Acer Protective Sleeve - Flipomslag til tablet - hvid - for ICONIA ONE 8
164 kr.
Cover i god læder kvalitet
399 kr.
Fås i 2 farver
Trust Urban Aexxo - Flipomslag til tablet - sort
162 kr.
Lenovo Folio Case - Flipomslag til tablet - blå - for TAB 2 A10-70F; 2 A10-70L
298 kr.
Beskytter din iPad
249 kr.

Covers til iPad og tablet

Din tablet eller iPad bruges typisk både i hjemmet og på farten, og derfor er det vigtigt, at den kan holde til begge dele. Har du børn, er det kun endnu mere essentielt, at du tænker på at beskytte din tablet mod stød. Derfor anbefaler vi her hos føtex.dk, at du køber et iPad cover eller tablet cover af god kvalitet her fra vores sortiment. De få penge, som et cover til iPad koster, er givet godt ud, fordi du undgår, at din iPad eller tablet pludselig går i stykker, hvorved vigtige filer, herunder billeder og videoer, måske er tabt for evigt, hvis ikke din tablet står til at rede. Et tablet cover virker forebyggende, og så undgår du også de små ridser på skærmen, der ikke i sig selv er ødelæggende for funktionaliteten, men som ikke just bidrager til æstetikken.

Hos føtex.dk har vi et bredt udvalg af forskellige iPad covers og tablet covers, der passer til alle tablets på markedet. De forskellige covers er udført i slidstærke materialer, herunder læder og polyurethan, der er det mest almindelige materiale til produktion af iPad covers.

Mangler du også en ny tablet eller iPad? Hos føtex.dk er vi både forhandlere af den klassiske iPad fra Apple samt diverse android tablets og Windows tablets fra kendte mærker som Microsoft, Samsung og ASUS. Husk at købe et tablet cover med, så du kan passe godt på din nye tablet allerede fra første gang, du tager den i brug.

Køb et iPad cover eller tablet cover online hos føtex.dk

Hos føtex.dk har vi både diskrete iPad covers og mere farvestrålende covers i skønne nuancer. Hvilket tablet cover, du foretrækker, er helt op til dig, og uanset hvilket iPad cover du vælger, får du et og samme høje serviceniveau. Køb et cover til iPad online her på siden og få fri fragt ved levering til butik, når du handler for minimum 300 kr. i samme ordre. Vi leverer inden for få dage, så du ikke skal vente længe på at kunne give din tablet den rette beskyttelse, og vi giver samtidig 30 dages fuld returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb. Bestil i dag – vi glæder os til at levere dit iPad cover til dig!  

Er du ikke på udkig efter et iPad cover, men søger du i stedet beskyttelse til din bærbare computer eller til din mobiltelefon? Hos føtex.dk har vi, udover iPad covers, også en lang række af forskellige computersleeves og computertasker samt diverse mobilcovers, der ligeledes nemt kan klikkes hjem online.

Tilpas udvalget
×
Brand
Lagerstatus
Farve
Pris (kr)