PS4-spil

Skal spilreolen udvides med nogle fede PS4-spil? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har spil inden for mange forskellige genrer, til alle aldre og til såvel singleplayer- som multiplayer-sessions, og sørger for løbende at opdatere med det allernyeste. Tjek vores aktuelle online udvalg herunder.

Tilbage til Playstation 4 >

 
125 produkter
Playstation 4 spil
199 kr.
Playstation 4 spil
179 kr.
Playstation 4 spil
199 kr.
Playstation 4 spil
199 kr.
Playstation 4 spil
149 kr.
Playstation 4 spil
149 kr.
Playstation 4 spil
229 kr.
Playstation 4 spil
99,95 kr.
Playstation 4 spil
79,95 kr.
Playstation 4 spil
229 kr.
Playstation 4 spil
79,95 kr.
PlayStation 4 spil
329 kr.

Skru op for underholdningen

Har du investeret i en PS4, har du alle muligheder for at føle dig godt underholdt. Selv om den populære spillekonsol er både innovativ og fleksibel, er det dog nødvendigt af og til at fodre den med et nyt PlayStation 4 spil. Sørger du for det, er du til gengæld garanteret timevis af underholdning i den virtuelle verden.

Tre grunde til at vælge PlayStation 4 spil

  • Stort udvalg af titler, genrer og sværhedsgrader
  • Der udkommer hele tiden nye og opgraderede versioner til alle aldersgrupper
  • Fantastisk til både singleplay og multiplay

Racing, arcade, sport, adventure, kamp, gyser, action og platformspil er blot nogle af alle de genrer, som du kan finde herinde. Du går derfor yderst sjældent forgæves efter et spil, uanset hvilke præferencer du måtte have.

Spil og børn

Vil du overraske dit barn med et spil? Har du dog ikke den helt store viden eller erfaring på området og er derfor usikker på, hvilket spil der passer til hvilken alder? Så fej alle bekymringer af bordet.

Det er naturligvis vigtigt, at det spil, som du vælger, passer til din søn eller datter. Vi har derfor udarbejdet både en beskrivelse og specifikationer for hvert enkelt spil, hvor du kan finde praktiske og nyttige informationer om genre, handling og aldersgrænse.

Den sidste er naturligvis vejledende, men absolut noget som du bør være opmærksom på, inden du vælger.

Konsol, tilbehør og spil

Uanset, hvor fede spil du køber, er der mere end det, der skal være på plads, for at du får det optimale udbytte af dine anstrengelser. Det er med andre ord kombinationen af den perfekte spillekonsol, fantastisk tilbehør og det helt rigtige spil, der sikrer dig det absolut bedste udgangspunkt. Heldigvis har vi alle tre dele i vores online sortiment.

Køb dit nye spil til PS4 på Føtex.dk

Når du har fundet frem til dit favoritspil, bestiller du det nemt og hurtigt på Føtex.dk. Vi sørger så for, at det bliver leveret hjem til dig eller til et af vores mange varehuse, hvor du kan hente det. Det bestemmer du.

Skulle du vælge at supplere med for eksempel noget lækkert tilbehør etc., er fragten gratis, hvis slutbeløbet er på over 1.000 kr. Uanset, har du som altid 30 dages returret. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du således mulighed for at bytte eller returnere det.