Deltag i det store vendespil og vind præmier hver dag HER

Routere og netværk

Alle kender til problemet med et dårligt netværk - der er simpelthen bare ikke noget mere irriterende, end når netværket ikke gider at virke optimalt. Vi tilbyder alle mulige forskellige slags routere, tilbehør til din router og netværkskabler fra de bedste producenter. Ligegyldigt hvor stor en ram, du søger, eller om du har kabel eller trådløs tilslutning, så kan vi helt sikkert hjælpe dig til at finde den rette løsning. Alle fortjener et velfungerende og hurtigt netværk.

Tilbage til Elektronik 

552 produkter
NETGEAR Nighthawk X6 - Trådløs router - 4-port switch - GigE - 802.11a/b/g/n/ac - Dual Band
1.803 kr.
NETGEAR Nighthawk X10 - Trådløs router - 6-ports switch - GigE, 802.11ad (WiGig) - 802.11a/b/g/n/ac, 802.11ad (WiGig) - Multi-Band
3.581 kr.
NETGEAR D7800 - Trådløs router - DSL-modem - 4-port switch - GigE - WAN-porte: 2 - 802.11a/b/g/n/ac - Dual Band
2.300 kr.
TP-LINK TL-WPA8630 KIT - Bro - GigE, HomePlug AV (HPAV), HomePlug AV (HPAV) 2.0 - kan sluttes til vægstik
1.124 kr.
Belkin Advanced Secure Dual-Head DVI-I KVM Switch - KVM / audio-switch - 4 x KVM / audio - 1 lokalbruger - desktop - B2B - for P/N: F1DN102F-3EA, F1DN104W-3EA
7.454 kr.
MU-MIMO Gigabit Wi-Fi
1.299 kr.
ASUS PCE-AC55BT - Netværksadapter - PCIe lavprofil - Bluetooth 4.0, 802.11ac, Bluetooth 4.0 LE
360 kr.

En ny router kan gøre en verden til forskel

Fungerer dit netværk ikke optimalt, så kan du med al sandsynlighed styrke både hastighed og stabilitet ved at investere i en ny router. Trænger din gamle router til en udskiftning, så kig nærmere på vores mange effektive routere. I dag kan alle få hurtigt internet. Det kræver blot, at man bruger det rette udstyr.

Tre gode grunde til at købe en ny router

• Bedre internetdækning
• Maksimal udnyttelse af internethastigheden
• Slip for kabler og ledninger

En ny router kan i langt de fleste tilfælde medføre en bedre internetdækning, da de nyere routere som regel byder på betydeligt bedre dækning og stabilitet end de gamle. Dermed kan en ny router være alt, du skal bruge for at få glæde af bedre internet. Med en trådløs router kan du endvidere slippe for at rode med både kabler og ledninger, hvilket må siges at være meget praktisk.

Du bør forud for dit køb af ny router undersøge, om det langsomme internet skyldes interne problemer hos din netværksudbyder. I så fald vil det ikke nødvendigvis hjælpe at skifte den gamle router ud.

Find en god router til hjemmet

For at kunne finde den bedste router på markedet er det afgørende, at du ved, hvordan en router fungerer i praksis. Der skal nemlig tages højde for parametre som dataoverførselshastighed, krypteringsalgoritme, båndbredde og andre tekniske ting. Det kan umiddelbart lyde meget teknisk, men det behøver slet ikke at være så kompliceret at finde en god router til hjemmet.

Ønsker du at gøre den bedst mulige handel, skal du undersøge, hvor du får mest for pengene. I den anledning er du nødt til at læse om de forskellige routere, som har mange ligheder, men også en lang række vigtige forskelle.

Køb en router på føtex.dk

Søger du med lys og lygte efter en ny router til hjemmet eller sommerhuset, så kan du både finde og bestille din nye router via føtex.dk.

I vores brede udvalg af netværkstilbehør finder du ikke kun en lang række trådløse routere, men også et væld af netværkskabler og diverse tilbehør. Du vil helt sikkert finde nogle af produkterne interessante, uanset om du har kabel eller trådløs tilslutning. Her kan du opnå store besparelser. Bestil udstyret hos Føtex i dag og få opgraderet netværket inden længe.

I vores udvalg af elektronik finder du også mange populære smartphones, tablets og computere.