Batterier

Rigtig mange hverdagsprodukter har behov for en bestemt type batteri for at virke. Derfor finder du et stort udvalg af de forskellige typer og størrelser af batterier her på føtex.dk. Vi har blandt andet de helt klassiske AA batterier og de lidt mindre AAA batterier, men du finder også smarte genopladelige batterier og mere specielle c batterier eller knapcelle batterier her på siden. Gå på opdagelse og find lige de batterier du mangler her.

Fyld lageret op med forskellige batterier fra føtex.dk

Fra fjernbetjeningen til fjernsynet i stuen til børnenes elektroniske legetøj. Der er mange tidspunkter, hvor du kan få brug for et batteri eller to i husholdningen. Og så er det særligt irriterende at opdage, at dit lager af batterier er tomt eller mangler den type, du har behov for. Disse scenarier kan du heldigvis nemt undgå ved at benytte dig af udvalget her på føtex.dk. Her finder du batterier i et væld af størrelser og typer fra anerkendte brands som bl.a. Duracell, Varta og Budget.

Det er aldrig til at vide, om du snart får brug for lidt flere AAA-batterier, eller om din nye elektronik har behov for de flade knapcelle-batterier. Det er derfor særligt smart at have flere forskellige typer af batterier liggende klar i en skuffe derhjemme. På den måde kan du nemlig slippe for at skulle afsted efter batterier, inden du kan få fjernbetjeningen til at virke igen eller få liv i ungernes nye legetøj.

Find bl.a. de klassiske AA batterier og AAA batterier her

Her på siden finder du vores samlede udvalg af diverse batterier. Vi har blandt andet de helt klassiske AA batterier samt de lidt mindre AAA batterier, men du finder også et bredt udvalg af lidt mere specielle typer af batterier, som de flade knapcelle batterier eller de store C og D batterier. Vi har også smarte genopladelige batterier, som du selv kan genoplade og bruge igen. 

Batterier er blot en af de produkter, der kan være smart at have et lager liggende af. Ligeledes kan det hurtigt betale sig at have et par ekstra pærer til lamper liggende. Dermed behøver du ikke tage bad i mørke, hvis pæren på badeværelset pludseligt går. Med vores alsidige udvalg kan du nyde godt af en endnu bedre hverdag med produkter, der kan gøre dit liv lidt nemmere.