Lommelygter

På føtex.dk finder du nogle af Danmarks bedste lommelygter, hvor den kraftigste kan lyse op til 209 meter. Blandt vores udvalg vil det derfor være nemt at finde en model, der passer til dit behov. 

Lommelygter - Gode lommelygter til børn og voksne

En praktisk lygte til at have i lommen er supersmart at have ved hånden, når det er mørkt. Du kan lyse op til 209 meter væk med vores skarpeste model. Har du ikke brug for helt så lang en rækkevidde, kan du sagtens finde mindre kraftige modeller. Det gør dem perfekte at bruge for både børn og voksne. Det kan for eksempel være på lejrturen, og når du skal ud med hunden om aftenen.

 

Tre grunde til at vælge lommelygter:

  • Mulighed for at vælge den lysrækkevidde, der passer til dig
  • Praktiske - den kan være i lommen eller hænge på en krog
  • Flere af vores modeller kan tåle vand – dermed perfekte til en mørk regnvejrsdag

 

Skal du bevæge dig rundt et sted, hvor det er mørkt, er det rart for dig, at du har en lommelygte med. På den måde kan du se, hvor du går henne. Det kan være på campingferien, hvor du skal op om natten, eller når dit barn er på lejrtur, hvor der ikke er så meget lys.

Blandt vores udvalg kan du dog også finde lygter, der er perfekte til brug indenfor. Hvis du skal ordne noget i kælderen eller på loftet, hvor der ikke er så meget lys, er det rart for dig at have en god lyskilde ved hånden. Dermed kan du hurtigt få det ordnet. Det samme er tilfældet, hvis du skal se på nogle installationer, der er gemt i en væg, og hvor der derfor ikke er noget lys.

 

Vandtætte lygter er perfekte til udendørs brug

Har du brug for lys udenfor, er det smartest, at du vælger en af vores lommelygter, der er vandtætte. De kan ikke tåle at ligge i blød i vand, men de kan godt klare en regnbyge – og det er jo praktisk her i Danmark.

Når du skal ud med hunden på en regnvejrsdag, eller dit barn skal på spejderlejr i gråvejr, behøver du derfor ikke at være bange for, at nogen af jer kommer til at mangle lys.

 

Husk batterierne

Til nogle af vores lygter medfølger batterier, til andre gør ikke. Når du køber dem, er det derfor vigtigt, at du er opmærksom på det. Du kan finde vores store udvalg af batterier her på siden, så du kan komme i gang med at bruge din lommelygte med det samme.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om lommelygter