Håndstøvsugere

Med en håndstøvsuger kan du hurtigt gribe en støvsuger og fjerne små mængder snavs fra gulv eller møbler. Tag derfor et kig på vores udvalg og bestil en håndstøvsuger her på siden. Det har aldrig været så nemt at holde dit hjem rent.

Hvilken støvsuger skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde ud af lige præcis hvilken støvsuger, man skal vælge til rengøringen i hjemmet. Vi har derfor lavet en guide for at hjælpe dig lidt på vej i dit valg. 

Håndstøvsugere

Undgå besværet med at skulle tage den store støvsuger frem, når du har tabt skidt eller snavs på gulvet. Med en håndstøvsuger kan du nemt og hurtigt fjerne små mængder af snavs fra gulv og møbler. En håndstøvsuger er særligt god til dig, der har børn eller dyr, der sviner ekstra meget, og her på siden finder du alle vores spændende modeller.

En håndstøvsuger gør hverdagen nemmere. Særligt for dig, der har små børn, der ofte taber mad på gulvet, eller dyr, der taber hår eller på anden vis hurtigt kommer til at svine på gulve og møbler. Her på siden finder du håndstøvsugere i forskellige prisklasser, herunder både håndstøvsugere uden skaft og håndstøvsugere med skaft. Hvilken model, du skal vælge, er helt op til dig, og afhænger i høj grad af dine behov. Læs med her, og hør om fordelene ved de enkelte typer af håndstøvsugere til hjemmebrug.

Lille batteristøvsuger eller håndstøvsuger med skaft

Bestil en håndstøvsuger i dag og oplev, hvor nemt det bliver, at holde dit hjem rent. En håndstøvsuger findes både i en lille og kompakt model uden skaft og i en større model med skaft. Hvilken håndstøvsuger, du bør vælge, afhænger som sagt af dit konkrete behov, og her på siden finder du begge typer af støvsugere. Håndstøvsugeren uden skaft er god til at støvsuge på hylder, i møbler eller omkring andre overflader i øjenhøjde. En håndstøvsuger med skaft er bedre til allround-rengøringen af blandt andet gulve eller større overflader, fordi den, takket være skaftet, er den mest ergonomiske håndstøvsuger af de to typer. Begge typer af håndstøvsugere er batteristøvsugere, der skal oplades fra tid til anden, og det er derfor også en god idé at forholde dig til batteritiden og ladetiden på de enkelte modeller, når du skal vælge din kommende håndstøvsuger.   

Har du mere brug for en almindelig støvsuger? Vi har både støvsugere med posestangstøvsugereposeløse støvsugere og robotstøvsugere i vores sortiment, og du kan derfor nemt finde den type af støvsuger, der bedst matcher dine ønsker og behov i det daglige.

Køb din nye håndstøvsuger online hos føtex.dk

De fleste hjem kan have gavn af en god håndstøvsuger til at klare den hurtige rengøring, hvor det kan føles omstændigt at hive den almindelige støvsuger frem. Vi har mange forskellige modeller, og dermed helt sikkert også en model, der tiltaler dig. Gå på opdagelse i sortimentet, og find din nye håndstøvsuger. Læg den i kurven, og klik dig videre til betaling for at gennemføre din ordre. Så klarer vi resten, og sender din håndstøvsuger afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt, så du snart kan komme i gang med at lære den at kende!