Robotstøvsugere

Undgår du helst at svinge støvsugeren? Så er en robotstøvsger det perfekte vag til dig. Her på siden har vi samlet et udvalg af robotstøvsugere fra kendte mærker, der gør det nemt at støvsuge dit hjem, mens du er på arbejde – så bliver det ikke nemmere at holde dit hjem pænt og rent. Tag et kig på vores udvalg og bestil en robotstøvsuger i dag. Vi tilbyder gratis levering, når du bestiller for mere end 1000 kr.

10 produkter
Effektiv rengøring
3.699 kr.
Effektiv robotstøvsuger med lithiumbatteri - Severin RB7025
1.499 kr.
WiFi® forbundet og AeroForce® 3 trins rengøringssystem
4.799 kr.
Imprint Smart Mapping: Vælg et rum eller alle rum - 10x sugestyrke
7.999 kr.
Testvindende robot med app og 90 minutters driftstid
5.999 kr.
Robotgulvmoppe til køkkener, badeværelser
og andre mindre arealer
1.999 kr.
Intelligent navigatin, Smart Dirt Detect teknologi og Wi-Fi forbundet
3.999 kr.
Testvindende robot med app og 90 minutters driftstid
7.499 kr.
H: 8,5 x B: 35,4 x L: 35,4 cm
6.399 kr.
Simplet og nemt - 3-trins rengøringssystem og Wi-Fi®-forbundet
2.499 kr.

Robotstøvsuger – smart og praktisk

Har du længe overvejet at skifte din gamle støvsuger ud med en ny, og har tanken om en smart og effektiv robotstøvsuger strejfet dig mere end én gang? Så har du det som mange andre, der gerne vil bruge deres tid til andet end støvsugning. Der er ingen tvivl om, at det er en af de pt. populæreste støvsugertyper overhovedet. Og det er absolut med god grund. Den passer nemlig ind i rigtigt mange danske hjem, hvor der er brug for en ekstra hånd med støvsugningen.

Tre grunde til at vælge en robotstøvsuger

  • Brugervenlig - nem at betjene og håndtere
  • En god kvalitetsstøvsuger med stor rengøringsevne
  • Brug den alene eller som supplement til en manuel støvsuger

Prioriterer du kvalitetstid højt, eller er hverdagen travl og tiden knap? Har du fysiske udfordringer, der besværliggør manuel støvsugning? Uanset, om du står i den ene eller den anden situation, er en robotstøvsuger lige velegnet til at overtage støvsugningen for dig. Placér den i sin praktiske opladestation og indstil den til præcis det område i din bolig, som du vil have rengjort, så ordner den det – helt automatisk, nemt og effektivt.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Hvis det er første gang, at du skal stifte bekendtskab med en robotstøvsuger, er du måske lidt usikker med hensyn til, hvad den egentlig er for en størrelse? Det kan du læse lidt mere om herunder.

  • Avanceret teknologi: Som navnet mere end antyder, får du en robot i dit hjem. Der ligger masser af forskning og indviklet teknologi bag udviklingen af denne støvsugertype, og du får derfor fuld valuta for dine penge, når du inævesterer i en robot-støvsuger. Du får med andre ord fremtiden direkte ind i dit hjem – og din rengøringsrutine.
  • Ladestation: Det er her, at den lader op, når den ikke skal køre omkring og passe sit arbejde. Efter endt rengøring finder den selv tilbage til sin ladestation – det foregår helt automatisk.
  • Funktionalitet: Den kan gøre rent på de fleste gulve – træ, parket, linoleum, fliser osv. Indbyggede sensorer forhindrer den i at falde ud over kanter og trapper.

Køb din nye robotstøvsuger til god pris på føtex.dk

Når du har fundet frem til den for dig helt rigtige robotstøvsuger, hvor både kvaliteten og prisen stemmer, bestiller du den online på føtex.dk.

Du har 30 dages returret, hvor du har mulighed for at bytte eller returnere din vare.