Tørrestativ indendørs

Et praktisk tørrestativ i den rigtige størrelse og udformning er vigtig, når vasketøjet skal tørres. Står du og mangler et, har vi her på siden samlet vores udvalg.

Tørrestativ til indendørs brug – effektiv tørring af dit vasketøj 

Med et af vores praktiske og funktionelle tørrestativer til indendørs brug er du sikker på at kunne få dit vasketøj tørt og lækkert, når du har brug for det. Har du ingen adgang til udendørs tørrestativer eller en tørretumbler, eller vil du bare være sikker på at kunne få tørret dit tøj, også når det stormer, regner eller sner? Så har vi med stor sandsynlighed et indendørs tørrestativ, der matcher præcist dit behov.
 

Hvad skal jeg vælge?

Det kan være svært at skulle afgøre, hvilket tørrestativ du skal vælge. Tag udgangspunkt i dine boligforhold, altså hvor meget plads du har, og hvor meget tøj du skal have tørret. Her får du en lille oversigt over nogle af de tørrestativer til indendørs brug, som du kan vælge mellem. Husk, at nogle af disse også kan anvendes udendørs på terrassen eller på altanen.

  • Vingetørrestativ: Slå vingerne ud, og du har masser af plads til dit vasketøj.
  • Tårntørrestativ: Passer perfekt til små rum. De typisk tre niveauer giver plads til masser af tøj.
  • Udtrækstørrestativ: Let at trække ud og folde i. Fylder ikke meget.
  • Pop-up tørrestativ: Slå det op og i med ét enkelt tryk på en knap. 

De fleste indendørs tørrestativer kræver ikke meget opbevaringsplads. Da de ikke fylder meget, er de også mobile og kan tages med i både sommerhuset og campingvognen.

Når du har fundet frem til det stativ, som dækker dit behov for tørreplads, bestiller du det nemt og hurtigt online på føtex.dk. Du har naturligvis som altid, når du handler hos os, ubegrænset returret.