Tørrestativer

Leder du efter et tørrestativ til at tørre dit vasketøj eller til at lufte dynerne? Eller hvad med et lille tørrestativ, der er ideelt til brug i køkkenet? Se vores udvalg af forskellige former for tørrestativer her på siden, og bestil online på føtex.dk.

Find dit nye tørrestativ på føtex.dk

Uanset om du har en tørretumbler eller ej, så er det ofte smart at have et tørrestativ til rådighed derhjemme. For det første kan det tænkes, at du måske bare skal tørre et enkelt viskestykke, du har brugt til at tørre noget spildt vand op i køkkenet. For det andet er der visse typer tøj, der har bedst af ikke at komme en tur i tørretumbleren. Det kan blandt andet være uld og andet stof, der kan skrumpe. 

Det er også en oplagt løsning, hvis du eksempelvis blev fanget i en regnbyge på vej hjem. Med et tørrestativ kan du hurtigt få hængt dit våde tøj op, så det kan tørre uden at komme til at lugte, som det ellers kan komme til, hvis du lader det tørre i vasketøjskurven eller en bunke på gulvet. 

Vi har tørrestativer til alle formål

Her på føtex.dk finder du et godt udvalg af funktionelle tørrestativer. Vi har blandt andet klassiske indendørs tørrestativer i flere forskellige designs og størrelser, så du kan finde den helt rette model til dig og din bolig. Hvis du har plads til det i haven har vi også robuste udendørs tørrestativer, hvor du kan udnytte det danske blæsevejr på bedste vis.

Det er dog ikke kun tørrestativer til tøj, du kan finde på føtex.dk. Vi tilbyder også stativer, der kan opbevare og tørre din opvaskebørste og -svamp på en smart måde. Så undgår du, at der ligger en våd klud i vasken samtidig med, at dit køkken kan se lidt mere organiseret ud.

På føtex.dk kan du også lade dig friste af vores spændende udvalg af strygejern og strygebræt, så din kjole eller skjorte altid kan se præsentabel og pæn ud. Eller hvad med at prøve en dampstation, der hurtigt og let fjerner krøller ved hjælp af damp? Med det rette udstyr ved hånden bliver det meget nemmere at sørge for, at der hverken hænger ildelugtende eller krøllet tøj i skabet. Og på den måde kan du føle dig smart klædt på i tøj, der næsten føles som nyt.