GPS til cykel

Med en cykel-GPS kan du køre overalt uden at fare vild. Du kan hele tiden holde øje med, hvor du er og se både hastighed og distance. En GPS til cykel er nem at montere på styret eller have med i lommen. Se udvalget herunder.

Avanceret GPS til cykler

Advarsler om skarpe sving, kontakt med andre ryttere eller omdirigering af rute ved afvigelse af planen er blot nogle af de mange geniale funktioner, du kan finde i en cykel-GPS. Nyd cykeltræningen, og lad din GPS tage sig af alt det andet. 
 

Tre gode grunde til at køre med cykel-GPS:

  • Lille og nem at montere eller tage med
  • Den er indstillet til brug ved cykelruter
  • Du kan kommunikere med andre ryttere
     

Lav vægt og små mål gør en GPS til cykler nem at tage med overalt – i lommen eller på styret. En cykel-GPS er indstillet til at vise cykelruter og advare om skarpe sving. Du kan komme i kontakt med andre ryttere via din GPS og skabe en GPS-gruppe, som I alle har adgang til. 
 

Hvad kan en GPS til cykel?

En GPS til cykler kan ligesom en GPS til bil vise vej og omdirigere ved forhindringer, men den kan andet og mere end det. Afhængig af hvilken model, du vælger, er der tre relevante funktioner, som er specifikke for en cykel-GPS – sving-for-sving rutevejledning, rytter-til-rytter beskeder og præstationsovervågning. 

  • Sving-for-sving rutevejledning gælder, uanset hvilken rute du tager. Små som store veje bliver vist frem til næste sving med advarsler om særligt skarpe sving forude. 
  • Rytter-til-rytter beskeder fortæller direkte på medrytteres skærme, hvor du er, og om du evt. har brug for hjælp ved f.eks. en punktering. Er du kommet bagud en gruppe, kan du med forud-indtastede beskeder fortælle dem, hvornår du kommer. 
  • Præstationsovervågning tracker dine ruter og dine cykeltider. En pedalbaseret effektmåler monitorerer, hvor effektiv din cykling er, og med ekstra tilbehør, som f.eks. pulsmåler, kan du tilføre målinger omkring din fysiske tilstand under cyklingen. 
     

Find vej til din nye cykel-GPS i udvalget herover på føtex.dk – vi har mange modeller til skarpe priser.