CD'er & vinylplader

Glem alt om at lytte til radio og musiktjenester. Med vinylplader og gode CD’ere fra føtex.dk får du både oplevelsen af nostalgi og retro. Vi har naturligvis sørget for god lyd, og musikken kommer i den rækkefølge, kunstneren har tiltænkt det. Så får du den fulde oplevelse.

Oplev nostalgien ved vinylplader

Er du også vild med lyden af vinyl? Det forstår vi godt. At lytte til gamle vinylplader er nostalgisk, og du får samtidig rigtig god lyd, som kom det fra en moderne højtaler. Så hvorfor ikke øge samlingen af vinylplader med nogle fra vores sortiment?

På føtex.dk finder du vinylplader med blandt andet danske klassikere og populære sange fra udlandet. Når du først sætter en af vinylpladerne på din pladespiller, oplever du:

  • En autentisk lydoplevelse fyldt med nostalgi
  • God lydkvalitet, der ikke minder om CD’er eller streaming


Forestil dig, at når du skal nyde din musik, skal du hen til hylden, tage en af dine vinylplader frem og dernæst sætte den forsigtigt på din afspiller. Nu får du den varme og knitrende lyd, der er helt særlig for vinylplader. Er det en oplevelse, du drømmer om? Bliv inspireret af vores udvalg af vinylplader på føtex.dk, og vælg den, der passer til din musiksmag.

Hold fast i den gode gamle CD

Selvom de fleste danskere får deres musik fra streamingtjenester, så finder du stadig CD’er i mange hjem. Og du kan også købe nye CD’ere på steder som føtex.dk. Det lille, fysiske album er nemlig blevet retro. Ligesom vinylpladen har fået comeback, så er det måske også ved at ske for CD’en.

Husker du selv dengang, da du stod i lang kø i en musikbutik for at købe den nyeste CD fra din yndlingskunstner? I dag har du stadig mulighed for at finde en ny CD, men du behøver ikke vente lige så længe som dengang. Du køber bare albummet online på føtex.dk. Så sender vi det hjem til dig.

Vi har CD’ere fra både danske og udenlandske kunstnere – og der er også noget for de små såvel som de voksne. Holder du fast i at lytte til musik fra en CD, er udvalget på føtex.dk derfor værd at besøge. Se også alt vores lyd og HIFI, så du ikke mangler noget udstyr.