pladespiller

Pladespillere er igen blevet moderne, og der er derfor også kommet flere af dem på markedet igen. Pladespillerne ligner stort set dem vi kender fra tidligere, dog med den undtagelse, at de et blevet udstyret med moderne tilslutningsmuligheder. Find din pladespiller i vores udvalg her på føtex.dk.

Pladespillere har fået en kæmpe comeback

Bedst som du troede, at pladespillerens tid for længst var omme, har den fået comeback for fuldt drøn. Hvis du vil være med på moden, så kan du godt gå op på loftet og støve dine gamle vinylplader af. Hvis din gamle pladespiller ikke længere fungerer, så fortvivl ikke, for der er masser at vælge imellem her i shoppen - både til aflytning af dine gamle LP'er på en retro pladespiller, eller de mere moderne pladespillere med USB audio output - perfekt pladespiller til DJ'en!
 

Tre grunde til at vælge en pladespiller:

  • Genoplev nostalgien fra en svunden tid, når du lytter til en god vinylskive på pladespilleren
  • Mange nutidige bands udgiver deres albummer på vinyl, så du kan lytte til moderne musik
  • Nu kan du igen imponere vennerne med din pladesamling og gøre den næste fest til et hit


Der er altså noget særligt ved at lægge en vinylplade på pladespilleren, og det er ikke kun den generation, der voksede op i det forrige århundrede, der er vilde med dem. Det er især den yngre generation og teenagerne, der for alvor er faldet for pladespillernes charme. 

I vore dage er vi alle glade for moderne musikstreaming, men musikken med den let knitrende lyd fra en pladespiller er bare noget særligt.
 

Hvordan vælger jeg den bedste pladespiller?

Pladespillere ligner stort set sig selv, og du kan vælge mellem brands som GPO Retro, Reloop, Madison og flere andre. 

Som du kender det fra tidligere, er det afgørende, at du vælger en pladespiller med en god pickup. På de fleste pladespillere kan du udskifte pickuppen, hvis den bliver slidt, eller hvis du ønsker en bedre model. 

Hvis du vælger en bærbar pladerspiller i kuffert med indbyggede højtalere, kan du spille overalt. Ellers skal du tilslutte pladespilleren til et musikanlæg, for at kunne lytte til musikken. Nogle af de moderne pladespillere har dog mulighed for, at der kan tilsluttes Bluetooth højtalere

Se udvalget her på føtex.dk herover.