Kameratasker

En god taske til dit kamera er både et praktisk og fornuftigt køb. Når du ikke bruger kameraet eller har det med på farten, bør kameraet nemlig være beskyttet mod vand og skrammer. Besøg derfor vores sortiment af kameratasker, hvis du ikke har en eller trænger til en ny.

Slip for et ødelagt kamera med en kamerataske

Ejer du et kamera, så er det vigtigt med en god kamerataske. Når du er på farten og har kameraet med dig, kan det nemlig nemt få ridser og skrammer. Samtidig er tasken med til at opbevare alt dit udstyr, så du ikke skal holde på både objektiv og stativ. men har alt samlet ét sted.

På føtex.dk har vi samlet forskellige kameratasker, så du har gode muligheder for at få en taske, der passer i størrelsen til dit udstyr og kamera. Du finder for eksempel:

  • Slidstærke og vandafvisende skuldertasker
  • Polstrede lommer til optimal beskyttelse
  • Smarte kameratasker til instantkameraer


Med en praktisk og smart kamerataske fra vores aktuelle sortiment behøver du altså ikke gamble om, hvorvidt dit kamera overlever turen på ferien eller til livets store begivenheder. Se også vores kameratilbehør, der sikrer dig nok farvefilm, ligesom vi har hukommelseskort med masser af plads.

Find kameratasker med god opbevaring

Er du professionel fotograf? Eller bruger du blot kameraet i din fritid eller til fester? Alt efter hvad du svarer, så svinger dit behov for, hvor stor din kamerataske skal være. Derfor tilbyder vi forskellige størrelser, så du har mulighed for at vælge en størrelse, der passer til dine behov.

Har du meget ekstraudstyr, er det en fordel at vælge en rygsæk eller stor skuldertaske med forskellige opbevaringsrum. På den måde har du stadig overblik, og de enkelte dele er godt beskyttet mod skrammer. Du har ubegrænset returret på føtex.dk, så du kan nemt returnere, hvis størrelsen ikke passer.

Bruger du derimod blot et analogkamera, kan du med fordel vælge en af vores mindre skuldertasker eller cases. Flere af dem er designet til, at kameraet lige præcis kan være der, og at du nemt kan tage det frem. Desuden medfølger der en rem, så du kan have kameraet med over skulderen.