Forstærkerem til højtalere

Herunder kan du se vores udvalg af forstærkere og receivere. Med en forstærker eller receiver kan du tilslutte forskellige enheder og få lyd ud af højtalerne. De kommer ofte med USB, Bluetooth og Wi-Fi, så du kan tilslutte endnu flere enheder til dine højtalere.

En moderne forstærker giver den bedste en lydoplevelse

En moderne forstærker med mange tilslutningsmuligheder giver adgang til at lytte til musik fra alle dine enheder. Mange forstærkere har funktioner til finjustering af lyden, hvilket giver mulighed for at få den perfekte musikoplevelse.
 

Tre grunde til at vælge en forstærker eller en receiver:

  • Afspil lyd og musik fra f.eks. pladespiller, smartphone, tablet, computer m.m.
  • En separat forstærker giver den bedste lyd, når der virkelig skal spilles musik
  • Vælg en receiver hvis du vil have en forstærker, der har indbygget radiotuner


Kort fortalt, får en forstærker lyd til at komme ud af dine højtalere, via det udstyr du forbinder til den. Du kan f.eks. forbinde din gamle pladespiller eller cd-afspiller til forstærkeren og høre lyden, du afspiller i højtalerne.

Mange moderne forstærkere har indbygget teknologi, der giver mulighed for at afspille lyd fra stort set alle enheder. Desuden er der mange indstillingsmuligheder til finjustering af lyden, så du får den perfekte musikgengivelse.
 

Hvilken forstærker skal jeg vælge?

Her på føtex.dk finder du et bredt udvalg af forstærkere og receivere fra mange af de kendte producenter. Der er meget at vælge imellem, og her er 3 funktioner, som du især skal være opmærksom på:

  • Vil du spille musik fra tablets og smartphones, så overvej en forstærker med Bluetooth.
  • Vælg en receiver, hvis du vil lytte til radio direkte fra forstærkeren. Vælg FM – DAB eller begge.
  • Lydanlæg til hjemmebiografen? Så skal du vælge en forstærker med Surround sound.


Klik ind på de enkelte forstærkere og receivere herover, og læs mere om funktioner og valgmuligheder.

Vi har også et bredt sortiment af guitarforstærkere, og et stort udvalg af anlæg og højtalere, så du kan få præcis den lyd, du ønsker dig. Køb her i shoppen og få varerne bragt lige til døren eller til en valgfri pakkeshop.