Clockradio med digitalt vækkeur

En clockradio er et digitalt vækkeur med indbygget radio. Det betyder, at du kan blive vækket til lyden fra din yndlingsradiostation. Clockradioen er udstyret med et stort og letlæseligt display, så du let kan se, hvad klokken er. Se vores udvalg af forskellige clockradioer her på føtex.dk.

En clockradio vækker dig til blid musik

En clockradio er den moderne efterfølger til det gammeldags vækkeur. Clockradioen er ikke nogen ny opfindelse, men det gør ikke apparatet mindre smart. Hvis du helst vil vækkes af den traditionelle vækkeurslyd, så kan du det, men du kan også vågne til lyden af radio
 

Tre gode grunde til at vælge en clockradio:

 • Kom op til tiden – clockradioen vækker dig til tiden og sikrer, at du ikke sover for længe. 
 • Tjek klokken i mørke – du kan let se hvad klokken er, selvom der er helt mørkt i lokalet.
 • Blid vækning – hvis du ikke bryder dig om lyden af et vækkeur, så brug radiofunktionen.
   

En clockradio fungerer ligesom et almindeligt vækkeur og sørger for at ringe på det programmerede tidspunkt. En af fordelene ved en clockradio er, at du ikke behøver at vågne til en irriterende alarmtone. Clockradioen tænder nemlig for den radiostation, du vælger, så du kan vågne stille og roligt. Clockradioer har indbygget ur med store tal, så du let kan se hvad kokken er, hvis du vågner om natten.
 

Hvordan vælger du den bedste clockradio?

Alle clockradioer har de grundlæggende alarmfunktioner, hvor du kan vælge en alarmtone eller en radiokanal. Derudover har flere radioer også mere moderne funktioner, som du kan overveje:

 • Snooze funktion: Udsætter ringetiden et antal minutter, så du kan vågne rigtig, inden du skal op.
 • Batteri backup: I tilfælde af strømsvigt tager batteriet over, så clockradioen stadig vækker dig.
 • DAB+ eller FM: Hvis du vælger en radio med DAB+, er du fremtidssikret hvis FM-signalet lukkes. 
 • Bluetooth: Brug clockradioen som en trådløs højtaler, og afspil musik fra din smartphone.
   

Vores sortiment spænder over flere modeller, der dækker alle ønsker og behov. Tjek udvalget herover, og find den helt rigtige clockradio. Bestil din clockradio hos føtex.dk.