Radioer

Få god lyd med en lækker FM-radio eller en digital DAB-radio. Skal din nye radio have et moderne, tidløst look, eller måske et klassisk retro udseende? Herunder kan du se vores store udvalg af kvalitetsradioer fra kendte brands.

Radio med god lyd og i flot design

Køb en radio med god lyd og lækre funktioner fra vores store udvalg, der dækker over markedets førende brands. Her finder du radioer fra VQ, Nordklang, Sony, Philips og flere store leverandører af kvalitetslyd og lækkert design. Radioer med moderne digital teknologi og traditionel modtagelse over FM, giver dig mulighed for at lytte til musik og radioudsendelser fra hele verden. 
 

Tre grunde til at vælge en ny radio:

  • Lyt til alle de radiokanaler du elsker med digital DAB eller FM
  • Få uovertruffen kvalitetslyd, der forfiner dine lydoplevelser
  • Moderne teknologi med nye, lækre funktioner og muligheder


Moderne radioer er spækket med teknologi, der giver flere muligheder, end du har på traditionelle radioer. Med digital DAB og internetradio kan du finde tusindvis af kanaler, som let hentes ned på radioen. Hvis du leder efter en god radio at købe for dig, finder du helt sikkert en her i shoppen. Du kan også tage et kig på vores anlæg og højtalere fra de kendte mærker.
 

Hvilken radio skal jeg vælge?

Har du svært ved at vælge radio, så hjælper vi dig naturligvis med det rigtige køb. Når du leder efter en ny og moderne radio, kan du blandt andet overveje disse forskellige muligheder:

  • Vil du streame musik fra f.eks. Spotify, skal radioen have Bluetooth eller mulighed for Wi-Fi.
  • Lytter du til dine gamle cd’er? Så findes der modeller, hvor der er en indbygget cd-afspiller
  • Har du Multi-Room funktion, eller overvejer du at få det, så vælg en radio med den mulighed
     

Vælg en radio med netop de funktioner, som du har brug for, og nyd den søde musik fra dine favoritkanaler.

Din radios design skal naturligvis passe til stilen i dit hjem. Her har vi masser af skarpe priser, og der findes modeller og design for enhver smag. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.