Keyboards

På siden her finder du et varieret udvalg af keyboards, der passer til enhver musikstil og ethvert niveau. Uanset om du ønsker at lære, eksperimentere med nye lyde eller tage din musik til scenen, har vi sikkert et keyboard for dig. Se vores udvalg fra blandt andet Yamaha herunder.

Spil alle dine yndlingsmelodier med et keyboard

Et keyboard er et alsidigt musikinstrument, der giver dig mulighed for at spille en bred vifte af lyde, fra klassisk klaver til synth-lyde, trommer og meget mere. Modsat de klassiske og akustiske pianoer og flygler er keyboards elektriske, hvilket giver dig en større musikalsk frihed og yderligere mulighed for at lege med forskellige lyde. Samtidig fylder de som regel mindre, så du typisk har nemmere ved at få plads til det derhjemme.

Sådan finder du det rette elektroniske keyboard

Når du vælger et elektronisk keyboard, er der flere faktorer, du bør overveje for at sikre, at du finder det rigtige instrument til dine behov. Til det formål kan du med fordel tage højde for:

 

  • Antal tangenter - Keyboards kommer med varierende antal tangenter, der varierer mellem alt fra 37 til 88 tangenter. Hvis du er nybegynder eller har et musikinteresseret barn, kan et mindre keyboard med 61 være tilstrækkeligt. Hvis du dog ønsker at spille mere komplekse stykker, kan et keyboard med flere tangenter være mere passende.
  • Indbyggede lyde og rytmer - Undersøg keyboardets indbyggede funktioner, herunder lyde, rytmer og effekter. Nogle varianter har flere forskellige lyde og rytmer end andre. Derudover har nogle udgaver “Phrase record', hvilket gør at du nemt kan optage fraser og eller hele melodier.
  • Ekstraudstyr - Nogle af vores keyboards her på siden inkluderer også hovedtelefoner og nodeholdere, så du kan øve dig uden at forstyrre resten af familien og nemt læse noderne i musikken.
  • Strømforsyning - Keyboards kan være strømforsynet via en stikkontakt eller batterier, nogle gange med mulighed for at have begge dele, hvilket gør dem praktiske og ideelle til både hjemmebrug og have med på farten.

 

På føtex.dk har vi forskellige populære og pålidelige keyboards fra velkendte mærker som Yamaha og Roland, der er garant for at producere kvalitetskeyboards til forskellige formål og behov.