Frikadellesandwich med kål og æble
Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 20 min.
Ingredienser:
- 4 burgerboller
- 400 g hakket gris
- 200 g rødkål
- 1 æble, skåret i tynde skiver
- 1 dl creme fraiche
Vi tror, at du har:
- 1 tsk sennep
- Salt og peber
- Neutral olie
Fremgangsmåde
Kom det hakkede kød i en skål. Tilsæt salt og peber og rør farsen godt sammen.
Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande i lidt olie ved middel varme i 4-5 minutter på hver side til de er gennemstegte og har en gylden stegeskorpe.
Lav imens dressingen ved at røre creme fraiche sammen med 1 tsk sennep. Smag til med salt og peber.
Skær æblet i tynde skiver og snit rødkål fint.
Lun burgerbollerne i ovn eller på en brødrister. Smør underbollen med dressing og kom derefter rødkål, frikadeller, æbleskiver og lidt mere dressing på toppen. Slut af med overbollen.
Velbekomme!