Fisketøj

Her på siden finder du fisketøj fra kendte brands som Kinetic, Ron Thompson, Abu Garcia samt Prologic, der alle har specialudviklet tøj til lystfiskere. Så kan du nyde fisketuren i alt slags vejr. 

Fisketøj - Hold dig varm under fisketuren

Waders er rigtig gode at have med på fisketuren. Hvis man står i vandet og fisker, kan de ligefrem være uundværlige. Vi har mange forskellige slags Waders, som alle har særlige egenskaber og kvaliteter. Eksempelvis finder du i vores sortiment åndbare Waders, der er gode hvis du går meget rundt under fiskeriet, da varme indefra nemt kan komme ud. Du finder også neopren Waders, der holder kulden væk i flere timer. Neopren materialet bruges også til dykkerdragter, og er dermed ekstremt vandtæt. Disse Waders er derfor gode, hvis du står meget i vandet – også hvis det er rigtig koldt. Derudover finder du PVC støvler, der er kendte for sin kraftige og holdbare kvalitet.

Det er ikke kun bukser og fødder, der kan få brug for isolering under fisketuren, men også dine hænder. Når man fisker, står hænderne ofte for skud og bliver udsat for ekstrem kulde. Det er vigtigt, at man kan bevæge sine fingre og hænder, når man fisker, så man har en føling med, hvad man står og laver, og hvad der sker i den anden ende af fiskestangen. Derfor anbefaler vi, at man altid har et par handsker med, når man skal afsted på tur. Vi har eksempelvis hansker i neopren i flere forskellige størrelser og varianter. Tag eksempelvis et kig på vores neoprenhandsker med fleecefor fra det velkendte brand Abu Garcia. Handskerne giver dig en bedre komfort på grund af evnen til at holde varmen i fingrene, og er udstyret med en slids i både tommel- og pegefinger. Således kan fingrene komme igennem, når du eksempelvis skal binde en fiskeknude uden at du behøver at tage handskerne af.

 

Solhat og solbriller

Når sommeren endelig er over Danmark, må man bare ud og fiske. Her på føtex.dk finder du blandt andet handsker og solbriller, der kan være med til at afdække for solen, hvis den generer. Eksempelvis kan solens genskær i fiskevandet være forstyrrende og endda fjerne udsynet gennem vandets overflade. Med vores solbriller fra Berkley kan du nemmere se gennem vandets overflade. Solbrillerne har nemlig polariserede glas i forskellige farver, der minimerer solens refleksioner i vandet.