Familiekalender 2024

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag. Hold styr på ugens dage og aktiviteter med en familiekalender fra føtex.dk. Se vores spændende udvalg herunder og planlæg din families uge. 

Familiekalender til alle familiens planer

Livet i en børnefamilie er skøn med en masse hyggestunder og store øjeblikke og milepæle, men den kan også bære præg af en kaotisk hverdag og mange planer og aftaler, der skal holdes styr på - man kan få helt sved på panden af at tænke på det. Med en fysisk familiekalender, der kan hænges op på væggen, bliver det nemt og overskueligt for alle i familien at følge med i hverdagens mange aktiviteter og gøremål og større begivenheder, så misforståelser og planlægningsfejl nemmere undgås. 

Legeaftaler, fødselsdage, kurser, lægetider, tandlægeaftaler, familiemiddage og vennebesøg. Ja, listen er lang over aktiviteter, som noteres ind i en kalender. Familiekalendere er praktiske kalendere for familier, som gerne vil holde styr på deres planer og aktiviteter i løbet af ugen. Små familier, store familier - forskellige familiesammensætninger kan have mange aktiviteter og arrangementer, som børn og voksne skal til. Og så er det bare godt med en kalender

En fælles kalender giver eksempelvis følgende fordele: 

  • Praktisk og giver overblik over kommende aktiviteter 

  • Ugedage og måneder et helt år frem 

  • Misforståelser mindskes, når flere familiemedlemmer har forskellige planer samtidig 

  • Styrker familiebåndene og skaber en følelse af fællesskab 
     

Familiekalender: skab overblik over aktiviteter 

Selvom mange dagligt sidder med deres mobiler i hånden og bruger deres kalendere derpå, kan det være rart at have en fysisk kalender foran sig. Hæng den på væggen. Hæng den på køleskabet. Ja, hæng den et sted, hvor både små og store familiemedlemmer kan følge med i kommende begivenheder. 

Skriv begivenhederne ind med skrift, eller brug mindre klistermærker, som illustrerer dét, som aktiviteterne handler om – og klistre dem så på din family planner. Og så er der jo også alle helligdagene. Hvis du ikke er helt up-to-date med dem, kan du nemt tjekke dem i familie kalenderen. 

Hold styr på aftalerne med en family planner

Planlægningen af din og din families aktiviteter bliver nem med en familiekalender til væggen, køleskabet eller opslagstavlen. Ved at have en fælles kalender kan du nemt holde styr på jeres aktiviteter i ugens løb og sikre, at alle er informeret om kommende begivenheder. Begivenhederne kan være af både mindre og større karakter. 

Sådan en family planer finder du blandt kontorartiklerne her på siden. Udvalget er bredt med flotte farver på familiekalenderne, som kan fås i forskellige størrelser. Mangler du en kalender til resten af dette år? Vælg en familiekalender 2023, og hold styr på årets gang.